Már csináltatok olyan körmöt amit vizzel kellett? Példa lent véleményt róla légyszii!
2011. aug. 12. 15:24
1/9 anonim válasza:
én egyszer próbáltam de nekem elég csúnya lett. olyan gusztustalan lett a felszíne, nem szép sima. nekem nem jött be emiatt. és nagyon olyan lett az ujjam. még lehet adok neki majd újra esélyt.
2/9 A kérdező kommentje:
:) énis kiakarom próbálnii:D
2011. aug. 12. 16:48
3/9 anonim válasza:
Én már csináltam ilyet. Csak kíváncsiságból, de rágom a körmöm, ezért nem is festem. Amúgy az a lényeg h gyorsan kell bele csepegtetni a köröm lakott, mert különben össze áll az egész, végül is nálam ez történt. Egyszer-Kétszer sikerültek szép minták, de legtöbb esetbe, olyan volt, mintha, a körömlakos üvegbe mártottam volna. Amúgy sincs időm ilyeneket csinálni, meg mint már mondtam rágom a körmöm, szóval teljesen felesleges is.
4/9 A kérdező kommentje:
énis rágtam:S:S demár leszoktam:P
2011. aug. 12. 19:18
5/9 anonim válasza:
Hideg vízbe csepegtetsz lehetőleg folyékony lakkot, így biztosan sikerül.
Körbe ragasztód celluxszal a körmöd.
Ha szétterült a lakk, akkor egy fogpiszkálóval összekuszálod és belerakod, akár egyszerre két ujjad. Kicsit benne hagyod, majd a fogpiszkálóval elpiszkálod a felesleges lakkot.
Ha kész, kiveszed az ujjad, leveszed a celluxot és tá-tám.
Ha szép színekből van összerakva, akkor jól is tud kinézni. Én párszor próbáltam, néha nem sikerült, de többnyire pozitív a véleményem. Kicsit macerás is, de megéri azt hiszem.
6/9 A kérdező kommentje:
köszi:D
2011. aug. 13. 13:25
7/9 anonim válasza:
[link] Ezek a videók is hasznosak:).
8/9 anonim válasza:
Én kipróbáltam.:) nagyon szar.:D nem lesz olyan mint a videóban.:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!