Amikor 12 éves voltál, akkor mennyit sminkeltél?
Figyelt kérdés
Mit használtál, és hogy kérdezted meg róla a szüleidet, hogy reagáltak rá?2016. nov. 1. 14:29
21/29 anonim válasza:
Én 12éves koromban es most is (13) egy réteg szempillasprialt es egy kis BB krémet használok
Szerintem mar ritka az olyan hogy valaki ne sminkelné magát ilyen korban, de véleményem szerint ez nem baj, mindenki ugy menjen valahova ahogyan a legjobban érzi magat :))
22/29 anonim 

válasza:

#19 nem attól lesz valaki r*b*nc,de az összesen,akit ismerek,általában 3 kg smink van :)
23/29 anonim 

válasza:

Semennyit nem sminkeltem.
Most, 14 évesen kezdtem el korrektort, szempillaspirált és ajakápolót használni.
24/29 A kérdező kommentje:
Ma pont lattam egy ujsagban BB kremet. Hogy kerdezzem meg anyukamat rola? Mikor mondtam, hogy az o.tarsaim mar szempillaspiraloznak, akkor teljesen kivokt akadva, hogy minek. Tanacsok?
2016. nov. 3. 20:12
25/29 anonim 

válasza:

Anyukádnak teljesen igaza van és neked sem kéne a többieket majmolnod,attól nem leszel több.Kezdd csak el használni a kenceficéket,és mikor pár év alatt tönkrecseszed vele a bőröd,akkor sírhatsz.Hidd el,ha nem vagy pattanásos(vagy csak picit),akkor NE használj alapozót,mert csak ártasz vele.Tapasztalatból mondom.Szempillaspirál,szemceruza,esetleg szemhéjpúder,kis korrektor rendben van.De az alapozó nagyon alattomos dolog,a BB krém is.Ez csak jó tanács,vagy megfogadod,vagy nem :)
26/29 anonim válasza:
Az osztálytársam 13 eves es mintha kb beleesett volna a sminkesbodonbe masik puderozza magát . Mondom fuuu bazzeg mi van ma má
27/29 anonim 

válasza:

Egyetértek anyukáddal. Itt kb 10-ből 9 ember írta hogy sehogyan se sminkelt, akkor szerinted miért adnának tanácsot? Vagy arra az 1 emberre hallgatsz mert egyezik a véleményetek?
Magadnak ártassz azzal, ha mindenféle vacakkal elkezded kenni magad, hidd el, saját szememmel láttam mire képes egy felnőtt nővel a smink, akkor egy fejlődésben lévő kislánnyal?
28/29 anonim 

válasza:

Semmit! 14 Éves lehettem amikor sminkelni kezdtem,amikor kezdtünk kisebb bulikba járni. Akkor csak szines szemhéjfesték és szempillaspirál volt rajtam.Kicsit később szemceruzával is kísérleteztünk.Tussal csak 16 éves koromban kísérleteztem,azóta a is azt használom ha buliba megyek,a full sminkhez :D 21/L
29/29 anonim válasza:
Alapozó. Nagyon pattanásos voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!