Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Amikor 12 éves voltál, akkor...

Amikor 12 éves voltál, akkor mennyit sminkeltél?

Figyelt kérdés
Mit használtál, és hogy kérdezted meg róla a szüleidet, hogy reagáltak rá?

2016. nov. 1. 14:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
52%

12 évesen?

Csak a Bratz babáim sminkelték magukat játék közben, én nem :D .

Igaz karácsonyra, ilyen-olyan alkalmakra én is kikönyörögtem magamnak sminkpalettákat, szájfényeket, de ezeket inkább otthoni bohóckodásra szántam,ami csak pár óráig volt az arcomon.

Közösségbe először kb. 14 évesen mentem sminkben.

Ekkor kaptam meg az első szempillaspirálomat,szemceruzámat is, azaz olyan termékeket,amiket naponta használtam/használok.

Azóta 17 éves vagyok, jelentősen több féle sminkterméket használok,mint pár évvel ezelőtt,de most sem mondhatnám,hogy túlzásba viszem a hétköznapokban.

2016. nov. 1. 16:21
 12/29 anonim ***** válasza:
58%
Nem sminkeltem, szerintem 12 évesen korai. Max. szájfényt használtam ritkán.
2016. nov. 1. 16:31
 13/29 anonim ***** válasza:
32%
Sokat sminkeltem, igaz akkor még elég ügyetlenül. Szüleim tiltották, sokat veszekedtek velem. Iskolában más lányok sírva mosták le a sminket, de rajtam nem fogtak ki. Ezért valójában nem tudnak megbüntetni. Voltak belőle problémák, de már tinikoromban is kitartottam az álláspontom mellett. Voltak tanárok, akiket nem zavart, hiszen kitűnő tanuló voltam. :) Lényegében én törtem meg az iskolánkban (8 osztályos gimnázium) a rendszert, hogy tilos a smink, erre büszke is vagyok. Bécsben harmadéves vagyok, pszichológiát tanulok, azóta már szinte profi módon sminkelek, így örülök neki, hogy korábban kezdtem, mint az átlag. :)
2016. nov. 1. 16:36
 14/29 anonim ***** válasza:
24%
én szemceruzával kezdtem...a gáz hogy 12-13 eves koromban eltem a "gengszter" koromat és akkora DE AKKORA tusvonalat csináltam hogy ha belegondolok hányni tamad kedvem.most már megy a nőiesebb vékony tusvonal,és örülök neki:)
2016. nov. 1. 18:45
 15/29 anonim ***** válasza:
34%
Semmit nem sminkeltem. Sima hidratalo arckrem a boromrr telen meg labello a szamra hogy ne repedezzen a hidegben. Tok jo most 19 vagyok es szep maradt a borom meg erte sose sminkelni:)
2016. nov. 1. 19:47
 16/29 anonim ***** válasza:
67%
Semennyit, 14 évesen kezdtem el sminkelni.
2016. nov. 1. 20:05
 17/29 anonim ***** válasza:
78%
Semmit. 13 évesen kezdtem el a bőröm védelme érdekében (anyukám javaslatára) krémezni az arcom majd arra púdert tenni, a pattanásokra meg stiftes korrektort kentem, a számra meg szőlőzsírt, de azt is azért hogy ne legyen cserepes. Igazából a mindennapokban most, 7 évvel később is ugyanezt csinálom:D
2016. nov. 1. 20:54
 18/29 anonim ***** válasza:
43%
#13 ez aztán tényleg nagy büszkeség,hogy elindítottad a r*b*nc-hullámot már az általános iskolában.Rohadt fontos dolog sminkelni,mondhatom.Csak akkor tartanám szükségesnek,ha valakinek csúnya a bőre,de igazából ez egy ördögi kör,mert a sminktől csak rosszabb lesz(most az alapozóra és társaira gondolok,a szempillaspirál,szemceruza oké).
2016. nov. 2. 06:01
 19/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem a sminkeléstől lesz valaki r* banc, de veled nem érdemes vitatkozni. :)
2016. nov. 2. 08:42
 20/29 anonim ***** válasza:
12 éves vagyok és csak néha egykis szempillaspirál semmi több aztis csak azért mert bejön egy fiu.
2016. nov. 2. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!