Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Amikor 12 éves voltál, akkor...

Amikor 12 éves voltál, akkor mennyit sminkeltél?

Figyelt kérdés
Mit használtál, és hogy kérdezted meg róla a szüleidet, hogy reagáltak rá?

2016. nov. 1. 14:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
66%
Sehogyan nem sminkeltem, kislánynak tartottam magam hozzá. 15 voltam mikor szempillaspirált kezdtem használni 1 évvel később pedig szemceruzát. 21 vagyok azóta se használok ennél többet.
2016. nov. 1. 14:37
 2/29 anonim ***** válasza:
68%

Semmilyet. És azért, mert nem akartam kis tinir*b*ncnak tűnni.

21 vagyok, és még mindig nem használok teljes sminket, kivéve, ha buliba megyek.

Nem ettől leszel felnőtt(es) vagy menő(bb).

2016. nov. 1. 14:41
 3/29 anonim ***** válasza:
74%

Semmit nem használtam. Most sem használok mert nincs rá szükségem. Szép hosszú fekete szempillaim vannak. Dús szemöldököm. Nincs pattanasom. Akkor minek használjak sminket?!

17/l

2016. nov. 1. 14:44
 4/29 anonim ***** válasza:
50%

12 éves koromban egyszer mentem kisminkelve suliba akkor az első tanár aki meglátott megvert bevonszolt a rötyibe és lemosatta meg leszidott hogy mit képzelek ez itt nem az utcasarok meg hogy ha így folytatom egy repedtsarkú lesz belőlem.

21L

2016. nov. 1. 14:51
 5/29 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó

Nekünk is lemoshatták volna, az tuti! Aztán már nem lett volna kedvem sminkelgetni.

Egyébként teszem hozzá, nagyon helyesen!

2016. nov. 1. 14:59
 6/29 anonim ***** válasza:
25%

használtam néha alapozót, néha púdert, szempillaspirált, és néha egy enyhe színű rúzst, vagy szájfényt. szemhéjpúderrel, meg tussal pedig kísérletezgettem :D

eleinte nagyon nem jött b e nekik, de egy idő után nem érdekelte őket :D

2016. nov. 1. 15:01
 7/29 anonim ***** válasza:
83%
nem sminkeltem magam
2016. nov. 1. 15:06
 8/29 anonim ***** válasza:
75%

Én 15-16 évesen sminkeltem először,de akkor is csak szolidan,szempillaspirál,egy kis alapozó,szemceruza.

20 vagyok és most is csak a szemöldökömet szoktam kihúzni és szempillaspirált használok,egy időben minden nap alapozóztam és tök pattanásos is lettem tőle,mióta abbahagytam újra szép és tiszta a bőröm.Hidd el,nem éri meg elcseszni a bőrödet a sok sminkkel,egyik barátnőm modell volt,de a sok sminkeléstől tiszta akné lett az arca,abba is kellett hagynia a modellkedést.Pedig előtte gyönyörű bőre volt.

2016. nov. 1. 15:07
 9/29 anonim ***** válasza:
semmitndm használtam, először 16 évesen kezdtem kísérletezgetni.
2016. nov. 1. 15:17
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően semmit nem használtam, max ha nagyon eldurvult egy-egy pattanásom kinézete, akkor egy kis korrektort, de azt is ritkán.
2016. nov. 1. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!