Amikor 12 éves voltál, akkor mennyit sminkeltél?
Semmilyet. És azért, mert nem akartam kis tinir*b*ncnak tűnni.
21 vagyok, és még mindig nem használok teljes sminket, kivéve, ha buliba megyek.
Nem ettől leszel felnőtt(es) vagy menő(bb).
Semmit nem használtam. Most sem használok mert nincs rá szükségem. Szép hosszú fekete szempillaim vannak. Dús szemöldököm. Nincs pattanasom. Akkor minek használjak sminket?!
17/l
12 éves koromban egyszer mentem kisminkelve suliba akkor az első tanár aki meglátott megvert bevonszolt a rötyibe és lemosatta meg leszidott hogy mit képzelek ez itt nem az utcasarok meg hogy ha így folytatom egy repedtsarkú lesz belőlem.
21L
Utolsó
Nekünk is lemoshatták volna, az tuti! Aztán már nem lett volna kedvem sminkelgetni.
Egyébként teszem hozzá, nagyon helyesen!
használtam néha alapozót, néha púdert, szempillaspirált, és néha egy enyhe színű rúzst, vagy szájfényt. szemhéjpúderrel, meg tussal pedig kísérletezgettem :D
eleinte nagyon nem jött b e nekik, de egy idő után nem érdekelte őket :D
Én 15-16 évesen sminkeltem először,de akkor is csak szolidan,szempillaspirál,egy kis alapozó,szemceruza.
20 vagyok és most is csak a szemöldökömet szoktam kihúzni és szempillaspirált használok,egy időben minden nap alapozóztam és tök pattanásos is lettem tőle,mióta abbahagytam újra szép és tiszta a bőröm.Hidd el,nem éri meg elcseszni a bőrödet a sok sminkkel,egyik barátnőm modell volt,de a sok sminkeléstől tiszta akné lett az arca,abba is kellett hagynia a modellkedést.Pedig előtte gyönyörű bőre volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!