Hány éves és hanyadikos voltál, amikor már minden nap sminkelted magad a suliba? Mit használtál?
Én 18 éves vagyok, de nem sminkelem magam minden nap. Általában napközben: szempillaspirál, szemcerka, korrektor, ha nagyon hulla színem van és ez épp zavar akkor még egy kis pirosító (elég fehér bőröm van, szóval tényleg nem sok pirosítót használok, mert az nagyon természetellenes lenne). A szemcerkák színét szoktam váltogatni. De van hogy csak egy kis korrektort teszek fel vagy még annyit se. Nem halok bele, ha nincs rajtam smink. :)
Buliba szemhéjpúdert is szoktam használni.
19, elsőéves egyetemista.
Azelőtt is sminkeltem magam, de nem napi rendszerességgel.
Ezeket használtam, használom a mai napig hétköznapokra: hidratálókrém, folyékonyalapozó, korrektor, pirositó, fekete szemceruza, szempillaspirál, ajakir, szájfény.
14-17 éves koromig. Alapozó jó vastagon, a számra is, színes, vastag szemceruza, műszempillahatású szempillaspirál, pirosító. Aztán kinőttem, már csak korrektort használok, mert a bőröm nagyon problémás (valószínűleg a sok smink is közrejátszott) nagyon vékony, többnyire fekete vagy sötétszürke szemceruzát, néha szemhéjpúdert.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!