15-től középsuli kezdete óta. szemceruzát és szemhéjpúdert. alapozót meg púdert sose kentem még magamra, nem is fogok.
2011. márc. 12. 12:50
12/25 anonim válasza:
13 éves koromtól (7. osztály). Alapozón és rúzson kívül mindent használtam. Most is minden nap sminkelem magam, van egy 6 hónapos kislányom, de erre mindig szorítok idöt.
23/N
2011. márc. 12. 13:00
13/25 anonim válasza:
15 éves és 10.-es. Először csak szemceruzát (kéket, zöldet meg feketét). Még mindig 10.-es vagyok, csak közben 16 lettem, most már nagy, fekete szemeket festek magamnak. Szemceruza, szemhéjpúder, szempillaspirál. (Változott a stílusom, ennyi az egész. :-))
2011. márc. 12. 13:15
14/25 anonim válasza:
15-16 éves korom óta, de csak a szemem festem. Szemceka, plusz szemhéjfesték.
21/L
2011. márc. 12. 13:44
15/25 anonim válasza:
Kb. 15 éves korom óta. Akkor szempillaspirál+szemhéjpúder+szájfény
15 éves koromtól énis mint ahogy az előttem lévő emberke is:D gimibe mert általánosba nem lehetett. de énis le akarom tenni de nem tudom :S meg problémás a bőröm szóval azért se:S korrektort hazsnálok,feketeszemhéjtust vagy (szürkés-feketés színű.essence-nek a 4részes metalics palettája:))szemhéjpúder + szemcerkát.és szempillaspirált.
2011. márc. 12. 17:11
17/25 anonim válasza:
gimi kezdete óta (majdnem 15)
alapozó,korrektor, púder, pirosító, szemcerka, spirál, fekete vagy vmi sötét színű porral,+ szájfény de azt megeszem mire beérek a suliba :D
15/L
2011. márc. 12. 17:31
18/25 anonim válasza:
18 éves korom óta, de azóta is inkább csak ha suliba vagy buliba megyek. Fekete szemceruza és elvagyok egész nap. Bár mostanában a szempillaspirállal is amatőrködöm néha... Az alapozót mg nm tudom használni...egyszer kentem magamra de az nagyon indián fílinges lett XD
2011. márc. 12. 21:40
19/25 anonim válasza:
Off.
Miért ítélkeztek ilyen durván az alapozóval kapcsolatban? Soha nem fogok magamra kenni stb. Nekem iszonyat problémás a bőröm, ezért szinte muszáj, hogy legyen rajtam, és nagyon rosszul esik, ha valaki ilyet ír.
(Már válaszoltam egyébként a kérdésre )
2011. márc. 12. 21:45
20/25 anonim válasza:
Mert leragadtak az évekkel ezelőtti felfogásnál, miszerint az alapozó és a púder eltömíti a pórusokat, tönkréteszi a bőrt.
Ez már rég nem így van, de felesleges felvilágosítani őket erről, mert begyöpösödöttek, ragaszkodnak ahhoz, amit bemagyaráztak nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!