Kinek milyen színű a szeme? Melyik a legszebb szem szín szerintetek? Elitélitek azt, aki megváltoztattja a szeme színét? (színes kontaklencse)
Nekem csokoládébarna bociszemem van, és az alakját szeretem, de a színét nem. Sokak pedig gyönyörűnek tartják, és ez tetszik nekik rajtam a legjobban, mert "meleg és kedves" a pillantásom. Legszívesebben acélszürke és tengerzöld árnyalatot szeretnék, mint amilyen az Édesapámé, de Édesanyámé mogyoróbarna, és mivel a barna dominánsabb szín, így ezért lett nekem is ilyen.
Szerintem a kék nem is különleges, mert minden svédnek, németnek és finnek ilyen van, plusz jó néhány orosznak... Egyikben sincs semmi különleges, kivéve a barátnőmnek, aki piszok mázlista, mert aranysárga a szeme. :)
A zöld szem pedig ritka, mert tiszta zöld alig van, csak ilyen kevert fajta, ami szerintem egyáltalán nem szép, és bocsi azoktól, akiknek ilyen a szemük!
A kontaklencsét pedig nem ítélem el. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!