Kinek milyen színű a szeme? Melyik a legszebb szem szín szerintetek? Elitélitek azt, aki megváltoztattja a szeme színét? (színes kontaklencse)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 13:34
11/35 anonim válasza:
13:45...bőőőee....hallod...elment az étvágyam is ettől a képtől..
amúgy nekem sötétkék szemem van egykis szürkével-zölddel és karamell színű pöttyökkel vegyítve :D
de azokból a pöttyökből hál istennek nincs sok,úh.alig észrevehetőek.Elég érdekes színe van,ha meg belesüt a nap,akkor szinte türkizbe megy át..szeretem a szemeimet,mert az érdekes színük mellett nagyok is.Szerintem a kék a legszebb szemszín.
12/35 anonim válasza:
Nekem barna szemem van, megvagyok elégedve vele bár a bociszemnek jobban örülnék, nekem az jobban tetszik mint az őzikeszem. xD Bár a kékszemet se bánnám mamámnak gyönyörűkék szeme van, hát nekem olyan nem lett. x) Ek. fiúknál nekem a barna bociszeműek tetszenek *.* :D
13/35 anonim válasza:
A nácik spriccoltak mindenfélét az ember szemébe, hogy létrehozzák a tökéletes fajt. Akkor őket elítélték érte most meg fizetünk érte?? Nevetséges. : D Most akkor ki a rossz?:D
14/35 anonim válasza:
OFF (bocsi)
Mi az hogy bociszem meg őzikeszem?
15/35 anonim válasza:
Nekem zöld és van egy kis barna pupilla körül
16/35 anonim válasza:
nekem zöld a szemem és nagyon szeretem, ha lesz kontaktlencsém nem fogok színeset venni, de ettől függetlenül nem ítélem el azokat, akiknek színes mert vannak ennél nagyobb problémák is a világon :) egyébként a kék szem tetszik még nagyon
17/35 anonim válasza:
Kék szemem van. Mindenkinek más szemszín tetszik. Nekem például a mélybarna. S nem ítélem el, aki színes kontaklencsét választ, az ő döntése.
18/35 anonim válasza:
14:04-es!
A boci szem pl. olyan nagy kerek mint a bociké. xD Az őzike szem is ugyanígy. x) Érthető nem? :D
19/35 anonim válasza:
nekem kék de félhomályban a jobb szemem zöldnek tűnik :S
20/35 anonim válasza:
nme ítélem el.
a kék a legszebb.sajna nekem zöldes kékes van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!