Kinek milyen színű a szeme? Melyik a legszebb szem szín szerintetek? Elitélitek azt, aki megváltoztattja a szeme színét? (színes kontaklencse)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 13:34
21/35 anonim válasza:
Macskaszem (zöldes, barnás, aranypöttyökkel). Még nem gondolkodtam rajta, hogy melyik szín lenne a legszebb. A maga módján mind nagyon szép. Nem ítélem el, aki színezett kontaktlencsét használ, hiszen az ember mindig a változatosságra törekszik :)
22/35 anonim válasza:
Látom kevés a zöldszemű ember :) Én is hozzájuk tartozom, nekem is zöld :) van mikor sötétebb, van mikor gyönyörű zöld.
23/35 anonim válasza:
nekem sárgás zöld, de mélybarnát szeretnék.
24/35 anonim válasza:
nekem kékes-zöld szemem van :) régebben mindig is barnát szerettem vna de stem jó ez így.
25/35 anonim válasza:
Nekem gyönyörű tengerkék szemem van, és sose váltanék más szinre. Elitélni nem itélem el a szines kontaktlencsét, de az már számomra ugyanolyan mű mint a szilikonos mell, vagy felfújt ajak. Tudom h én könnyen beszéllek, de ha ezzel születtem, akkor kitartok mellette, mert ez vagyok én, és én mindig a természetes külsőre hajtok.
26/35 anonim válasza:
Az egyik szemem kék a másik barna:)
27/35 anonim válasza:
nekem sötétbarna a szemem a külseje meg fekete,sokan mondák h szép és nekem teszik is főleg mert tudok bociszemet csinálni:D
28/35 anonim válasza:
Sötétbarna szemem van. Nekem nagyon tetszik a színe, és megőrülök a nagyon sötét szemekért...szinte elolvadok tőlük. És ehhez nem árt, ha a haja is fekete <3
Kipróbálnám a kontaktlencsét, de csak kíváncsiságból. Apró változtatásnak tűnik, de szerintem nagyon sokat számít.
29/35 anonim válasza:
zöldeskékesszürkés a szemem, és nagyon szeretem. mindegyik szem szép, kivéve a barnát, ne sértődjetek meg barnaszeműek, szerintem semmi különleges nincs benne.
30/35 Izééékeh11 válasza:
nekem barna a szemem,ha meg rásüt a fény,sárga :DD amúgy nekem a szürke szem tetszik legjobban♥
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!