Felmérést szeretnék végezni: szerintetek melyik a legszebb színű szem (lány esetében)?
zöld :x
amúgy is az a legritkább szemszín :)
Ennek így nincs értelme mert pl.kék és kék között is óriási különbségek vannak.
Egy sötétkék szem szép egy nagyon világos hideg kéktől meg kiráz a hideg
Szerintem van különbség női és férfi szem között, mert sokak szeretik, ha pl egy férfinak mély barna szeme van, de lehet, hogy egy lányon komornak találnák.
A kérdésben pedig kiírtam, hogy "szerintetek melyik a legszebb színű szem", tehát egyéni véleményekre vagyok kíváncsi amik a szem színére vonatkoznak, itt most nincs jelentősége az arcnak vagy bármi másnak.
Ha valaki még így se tudna rendesen válaszolni (tisztelet a kivételnek), annak itt egy példa: én pl nem szeretem a zöld szemet (nekem is olyan van), de egy szép sötét kék szem nagyon szép tud lenni.
Természetesen nagyon szépen köszönöm azoknak a válaszokat, akik ténylegesen a kérdésemre válaszoltak. Jöhetnek még!
"Ha valaki még így se tudna rendesen válaszolni (tisztelet a kivételnek), annak itt egy példa: én pl nem szeretem a zöld szemet (nekem is olyan van), de egy szép sötét kék szem nagyon szép tud lenni."
- Te is leírod, hogy egy SZÉP sötét kék szem tud szép lenni. És hiába nem tetszik a zöld, biztosan el tudom képzelni, hogy volan olyan, amely tetszik, mert zöld szem és zöld szem között ezernyi különbség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!