Lányok! Ti 12 éves korotokban szempillaspiráloztátok már magatokat?
Figyelt kérdés
Milyen alkalmakra vagy a mindennapokra?2016. szept. 25. 11:31
11/13 anonim válasza:
Nem, 12 évesen én még játszottam. Komolyan. Nagyon gyerek voltam még, eszembe sem jutott volna ilyesmi. Nekem az volt a nagy áttörés, hogy 12 évesen lehetett végre normális frizurám (a combközépig érő állandóan befonva hordott hajamat megengedték a szüleim, hogy hátközépig érőre vágassam és kiengedve hordjam.) Középsuliban használtam csak minimális sminket.
26/L
13/13 anonim válasza:
Jelenleg vagyok 12 éves. Nagyon ritkán szempillaspirálozok, viszont eléggé kitudok akadni azon ha más 12 éves lányok minden nap így mennek iskolába. Néha ki lehet, azzal még szerintem nincs semmi baj. De minden nap így menni iskolába ennyi idősen...korai még. 12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!