Miért öreges, vagy épp fiatalos egy parfüm?
Figyelt kérdés
sokszor hallom/olvasom ezt, hogy "ez az illat túl öreges, idősebb korosztálynak való", de ez min múlik? az amelyik nem aza tömegillat esteleg? férfi illatra gondolok2016. aug. 16. 21:09
1/5 anonim válasza:
Szagolj meg egy old spice-t vagy egy régi arc szeszt és megérted. Attól fiatalos valami, hogy "üde" vagy "élénk", lehet kellemes egy idősebbeknek való illat is, de másképp.
2/5 A kérdező kommentje:
én akkor se értem, ha egy fiatal srácon van attól nekem fiatalos
2016. aug. 16. 23:27
3/5 anonim válasza:
Azért, mert az idős emberek illatára emlékeztet. Engem leginkább azokra az illatokra, amelyek a régi parfümös üvegekből áradtak, amik a nagyszüleim polcain álltak. Ha most érzek valami hasonlót, egyből a nagyim,vagy a papám jut eszembe.:D
4/5 A kérdező kommentje:
jó, de a drágább, tényleg minőségi illatok általában inkább ezt a vonalat képviselik, attól egyedibbek
2016. aug. 16. 23:55
5/5 anonim válasza:
Nézd, tök mindegy, hogy férfi, női, öblítő illat vagy akármi más.
Krémmánián megnézel parfümöket, ugyanarra az illatra azt írja az egyik, hogy bohém, fiatalos, másik azt, hogy nagymamás. Minden attól függ, hogy TE milyen érzéseket kötsz egy illathoz. Egy barátnőm azt mondja, elájul, olyan finom adott illat, én meg azt, hogy a keresztapám mindig ilyen büdös pacsulit öntött a fejemre húsvétkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!