Kellemes illatú, fiatalos parfüm?
Figyelt kérdés
A zsebpénzemből szeretnék valami kellemes, nem tömény (!), parfümöt. A nagyon édes illatoktól rosszul vagyok. Tanácstalan vagyok, tudom , hogy mindenkinek más az ízlése de így több száz parfüm közül fogalmam sincsen melyiket érdemes megszimatolni. A feltétel az, hogy finom, kellemes hétköznapi parfüm legyen, ne legyen fűszeres, se túlzottan émelyítő. Olyan 3-4 ezer ft körül gondolkodtam, tudom ebből nem sokat tudok venni de sajnos most ennyi pénzem van. 17/L2010. jan. 1. 18:54
1/12 A kérdező kommentje:
Eggyik nagy kedvenc volt a narancssárga trópusos adidas, de sehol se találok. Netről meg nem szeretnék rendelni.
2010. jan. 1. 18:59
2/12 anonim válasza:
Szia! Van ez az új illat az Adidastól rózsaszínű papír van az üvegen mert van lila színű is ezeket próbáld ki, a Rossmann üzletben találod! A rózsaszínű eléggé sportos illat de egyben fiatalos és lányos is! Szerintem jó illata van és sokáig is lehet érezni! L/13
3/12 A kérdező kommentje:
Sokáig a rózsaszínt is használtam, de szeretnék kicsit "újítani " :) egyébként nagyon szerettem azt is.
2010. jan. 1. 19:04
4/12 anonim válasza:
Halloween Kiss.Nekem most ez a kedvencem.Igaz hogy nem a legolcsóbb parfüm de megéri! (:
5/12 A kérdező kommentje:
Sajnos most max 4-4500-ért tudok venni.
2010. jan. 1. 19:25
6/12 anonim válasza:
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de írtam hogy nem szeretnék émelyítő, nagyon édest.
2010. jan. 1. 20:13
8/12 anonim válasza:
én most vettem egyet.. 1500 Ft-volt. nagyon kellemes illata van. B.U trendy (fekete címkés) a neve és nagyon szeretem. az ára se sok 75 ml-es
10/12 anonim válasza:
Szerintem szimatold végig a puma parfümöket, nekem bejönnek mert fiatalos, és finom az illatuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!