Szerintetek milyen parfüm állna jól egy 45 éves vagány, fiatalos anyukának?
Tierry Mugler - Alien
Burberry - Body
D&G - The one / Rose the one
Nekem ezek a kedvenceim. Jo lenne tudni, hogy a holgy milyen jellegu illatokat szeret. Szereti a viragos vagy gyumolcsos illatokat? Van olyan illat, amit utal, pl a rozsat vagy jazmint? A friss, aquas vagy inkabb edesebb illatokert van oda, esetleg a tisztasagillatokat szereti? A fuszeres illatokkal hogy all? Ha nem tudjuk, nagyon melle lehet loni, a parfum/illat nagyon szubjektiv dolog, lehet, hogy kifizetsz egy rakas penzt aztan egyaltalan nem tetszik neki.
Meg egy eszembe jutott - en szemely szerint nem szeretem az aquas illatokat, de szagoltam es teszteltem, nagyon kellemes, friss, ude, de egyben noies illata van az Aqua di Gioia-nak, ezzel nehez melleloni szerintem. Nyarra nagy slager meg a D&G - Light Blue. Konnyed es friss, de megis komoly es kifinomult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!