Milyen parfümöt ajánlotok, ami NEM túl édes vagy gyümölcsös, inkább nőies, szexis, de azért fiatalos?
Figyelt kérdés
régebben nagyon szerettem a szuper édes (pink sugar) és gyümölcsös parfümöket, de úgy érzem itt az ideje beszerezni valami nőcisebb, kifinomultabb, komolyabb illatot. Az is érdekel esetleg, ha olyan "tiszta" illatot tudtok
köszi :)
2012. máj. 22. 17:37
1/7 Dia90' válasza:
Hát, megírom pl. az én kedvenceimet: Replay, Replay Your Fragrance! for her, + az Avon illatokért nem vagyok oda, de pl. a Little red dress nekem nagyon bejön. Sztem ezek nőies, szexi illatok, de ízlések és pofonok :)
22/L
3/7 anonim válasza:
Ha nem számít az ár, ezeket ajánlom ami szerintem pont passzolna neked: Yves Saint Laurent: Baby Doll vagy a Diortól a J'adore vagy szintén Dior Miss Chérie.
6/7 anonim válasza:
Calvin Klein Truth, Oriflame norther lighht. Ezek inkább tiszta illatok. Ha frisset de nőieset szeretnél: CSP morabella. Nagyon nőcis, vidám, rafinált illat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!