20 éves lánynak fiatalos, édes/gyümölcsös de nem túl émelyítő illatú parfümöt milyet vegyek?
Szijja:)
Ami szerintem nagyon jó illatú, édes, gyümölcsös és nem túl erős, az Ed Hardy rózsaszínű:)Nem a legolcsóbb, de azért nem is drága szerintem...de nem tudom milyen árkategóriában szeretnél választani?Na meg persze szerelmednek lesz vagy barátnőnek?:)
18/L
Lady Vintage (oriflame-s) vagy Mary Kate and Aschley Olsen Soutch Beach Chic.
Én inkább az Olsen ikres parfümre szavazok:D
15/L
az olsen ikres tényleg jó...tavaly azt kaptam valakitől,és nagyonmegszerettem
22/L
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Majd megnézem (pontosabban megszagolom) őket.
A szerelmemnek lenne, karácsonyra, és lényegében 10000 Ftig belefér...
Csak még sose vettem parfümöt, legalább valami elindulási alap kell, mer rengeteg féle fajta van...
első vagyok:)a felsoroltak tényleg jók:)ha barátnőnek akkor pedig főleg:)amúgy még ami nagyon jó finos és édes illat a Nina Ricci, eper formában van, szép kivitelre is:)persze hogy melyik a legjobb illat neked, meg kell őket szagolgatni:)am ha pl. Dougles-be mész, ott az eladók is segítenek:)
Sok sikert:)
Tommy Hilfiger-Tommy Girl. Örök kedvencem, már 10. éve. Mindenki dícséri rajtam, szerintem tuti siker lenne a barátnődnél is:) Rossmannban vagy Douglasban kapsz, menj be és szagold meg.
24 L
Huhh köszi! (L)
Errefelé nem tom megszagolni nálunk ilyen parfümösek nincsennek de köszi!!!(L)(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!