Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 20 éves lánynak fiatalos,...

20 éves lánynak fiatalos, édes/gyümölcsös de nem túl émelyítő illatú parfümöt milyet vegyek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 14:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szijja:)

Ami szerintem nagyon jó illatú, édes, gyümölcsös és nem túl erős, az Ed Hardy rózsaszínű:)Nem a legolcsóbb, de azért nem is drága szerintem...de nem tudom milyen árkategóriában szeretnél választani?Na meg persze szerelmednek lesz vagy barátnőnek?:)

18/L

2009. dec. 19. 14:56
 2/12 anonim ***** válasza:

Lady Vintage (oriflame-s) vagy Mary Kate and Aschley Olsen Soutch Beach Chic.

Én inkább az Olsen ikres parfümre szavazok:D

15/L

2009. dec. 19. 15:09
 3/12 anonim ***** válasza:

az olsen ikres tényleg jó...tavaly azt kaptam valakitől,és nagyonmegszerettem

22/L

2009. dec. 19. 15:40
 4/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat! Majd megnézem (pontosabban megszagolom) őket.

A szerelmemnek lenne, karácsonyra, és lényegében 10000 Ftig belefér...

Csak még sose vettem parfümöt, legalább valami elindulási alap kell, mer rengeteg féle fajta van...

2009. dec. 19. 16:57
 5/12 anonim ***** válasza:

első vagyok:)a felsoroltak tényleg jók:)ha barátnőnek akkor pedig főleg:)amúgy még ami nagyon jó finos és édes illat a Nina Ricci, eper formában van, szép kivitelre is:)persze hogy melyik a legjobb illat neked, meg kell őket szagolgatni:)am ha pl. Dougles-be mész, ott az eladók is segítenek:)

Sok sikert:)

2009. dec. 19. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:
finos=finom bocsi:)
2009. dec. 19. 17:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Tommy Hilfiger-Tommy Girl. Örök kedvencem, már 10. éve. Mindenki dícséri rajtam, szerintem tuti siker lenne a barátnődnél is:) Rossmannban vagy Douglasban kapsz, menj be és szagold meg.

24 L

2009. dec. 20. 00:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Milyen illatú a rózsaszín Ed Hardy?Mangós vagy vaníliás ?Mennyire tartós ?Köszi ha írtok:) Hasonlít másik parfümre ?
2009. dec. 21. 00:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Az Ed Hardy-s az olyan édes illatú:)van benne erdei szamóca, mangó, vanília...nem lehet leírni pontosan milyen...:)tartós...deee nem a legtartósabb:)aki nem szereti a túl nagy parfümfelhőt, annak szerintem jó:)szagold meg, és úgy el tudod dönteni mennyire tetszik, mert ugye minden e,bernek más tetszik:)
2009. dec. 21. 11:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Huhh köszi! (L)

Errefelé nem tom megszagolni nálunk ilyen parfümösek nincsennek de köszi!!!(L)(L)

2009. dec. 21. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!