Sokan írjatok! Milyen csajos, tinis édes parfümöket ajánlatok? Mi a kedvencetek? Kedvenceim a rágógumis, meg a vattacukros parfümök. Létezik Mentolos parfüm? Milyen gyümölcsös parfümök vannak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 18:05
1/8 anonim válasza:
akkor Aquolina- Pink Sugar-ja neked bejönne .. imádom azt az édes vattacukor illatot
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
ilyenem van:D de köszi:) egyéb ötlet??:)
2009. dec. 3. 19:22
4/8 anonim válasza:
Puma Flowing, nagyon finom édes illat, régóta hsználom
5/8 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe az Avon termékeket.
Make me wonder.
Make me smile.
Fire me up.
Én ezeket használom, és nagyon jók :D
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
húú szerintem prübáld ki a hannah montanas shine on parfümjét..émelyítő eperillata van, én imádom :))))
poénból vettem meg, de meg fogom venni újra, ha kifogy..
és az ára is nagyon jó:)
8/8 kormii válasza:
Nekem a legjobban a pink cookie love forever poarfüm tetszett... A dm-ben lehet kapni és 2400 Ft,de nagyon is megéri az árát. Egyébként vattacukor illata van és külseje is nagyon csajos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!