Létezik olyan, hogy valaki szebb smink nélkül (max. Alapozó, szempillaspirál), mint teljes sminkkel?
Hát ez megint olyan ízlések és pofonok dolog.
Én általában jobb szeretem az emebrek valódi arcát látni. És engem sminkelhet akármilyen profi, mégis azt érzem, hogy az nem én vagyok, és nem tetszik, szép-szép, mint kuriózum elmegy, de semmi több. :D
Akik nap mint nap 6 mázsa szemfestékkel és tussal mennek boltba is, azok bizonyára azt mondják, hogy sminkkel szebbek és mindenki más is. Én nem szólok bele inkább. :D
sokszor én is úgy érzem, hogy szebb vagyok erös smink nélkül (mert hogy alapozó gondolom mindenkin csak javíthat- de am nem hasznàlok)
szerintem szép szemem van, még se néz ki jól, ha erösen van kiemelve.. nem tudom,szerintem úgy csúnyàbb vagyok
Mindenki úgy a legszebb, ha ki vannak hangsúlyozva az előnyös részei. Ha valakinek a szája szép, előnyös neki egy gyöngyházas szájfény vagy labello. Ha a szeme, akkor spirál, stb. Ha viszont valami csúnya, az takarva szebb: hibás bőr.
De ez szerintem teljesen evidens...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!