Amikor felülre (porcba) lőnek fülbevalót akkor előtte van valamilyenféle érzéstelenítés?
Figyelt kérdés
Ha van akkor milyen? Köszönöm szépen a válaszokat.2010. ápr. 18. 17:09
1/8 anonim válasza:
nekem nem volt, de nem is fájt :D
2/8 anonim válasza:
Először is ne lövesd, mert nagyon roncsol!!
Másodszor igen érzéstelenítik, de ha nem, akkor sem fáj. :)
Én magamnak szúrtam mind a 14 fülbevalóm, és nem fájt, a porcban sem. M-17L
3/8 A kérdező kommentje:
14?? azta :D de bátor vagy:D köszönöm a válaszokat:)
2010. ápr. 18. 18:12
4/8 anonim válasza:
Micsodaaaa? Méghogy porcba nem fáj? A barátom oda rakatott pc-t, és aki szúrta, az mondta neki, hogy hozzon magával pelenkát, mert becsinál a fájdalomtól!
Megivott jópár sört mire elmert menni kiszúratni, de még igy is majd összecsinálta magát, úgy fájt neki.
Sokáig gennyedzett, meg büdös volt. Pedig kenegette is, ahogy kell!
5/8 anonim válasza:
Nekem van 1 a bal fülemben, ez a "vadságom" jelképe :).
Nem érzéstelenítettek és utána fél évig eléggé kényelmetlen volt rajta aludni. Az első 2 hétben eléggé fájt. De most már imádom <3
6/8 anonim válasza:
Általában nem szokták érzésteleníteni, vagyis nem kellene érzésteleníteni, de lehetséges, hogy valahol megteszik. Az, hogy fáj-e, emberfüggő lehet. Illetve, ha szúrják, az természetesen sokkal jobban fáj, mintha lőnék. De a legtöbb ilyen helyen kilövik.
7/8 anonim válasza:
nem érzéstelenítik, bár tényleg ne aludj rajta egy darabig. meg nagyon víz ne érje az első hetekbe. de ezt majd elmondják ott :)
8/8 anonim válasza:
nekem 7 van, abból 3 porcba, de úgyse fájt h magamnak szúrtam őket. egyébként nem érzéstelenítik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!