Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Érdekel hogy amit először...

Érdekel hogy amit először betesznek pc-t annak mekkorának kell lenni És érzéstelenítés nélkül mennyire fáj? ˙ A válaszolok csak tapasztaltak legyenek ha kérhetem

Figyelt kérdés
(csak mert nekem a 21mm eset nem tették be)˙ (mert ahol szeretném csináltatni ott nem használnak érzéstelenítést. )
2011. jún. 10. 20:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ez attól függ, hol van a pc
2011. jún. 10. 20:41
 2/17 A kérdező kommentje:
én a nyelvembe szeretnék
2011. jún. 10. 20:49
 3/17 szamóca.. ***** válasza:

ez az amit így nem lehet megmondani. megnézi a pcs a nyelved meg a pct, és eldönti. a lényeg hogy hosszabb legyen, ha megduzzad elférjen.

érzésre nem tudom nem volt nyelv pcm, de azt jól lehet érzésteleníteni, ha félsz tőle keress olyat ahol megcsinálják neked.

2011. jún. 10. 20:55
 4/17 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy nyelvpcnél először 19 mm-es kell, utána pedig 16osra lehet kicserélni :) nekem is lesz majd nyáron :D
2011. jún. 10. 20:57
 5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,hát itt kanizsán én csak ezt az egy szalont ismerem és tegnap voltam és a srác nem nézett rajtam semmit csak annyit csinált hogy lemérte a pc-met és az mondta h ez majd akkor lesz jó ha már az elsőt ki tudom cserélni.és igy meg nem nagyon merek venni másikat hátha az sem lesz jó.
2011. jún. 10. 21:06
 6/17 anonim ***** válasza:

Nyilván rövidebb szárút vettél,de vegyél hosszabbat is mert az elején az kell,mivel bedagad a nyelved.Mondjuk nekem mind 2* kicsit vittem és nekem beltették.ha megcsináltattad "tornáztasd" mozgasd a nyelved.kb 1hétig kellemetlen lessz,de utána már meg sem érzed hogy benne van.Nem árt amúgy gyüjtegetnek ha nem fémed lesz majd,de mindenképp vegyél titán pc-t mert a fogad nem roncsolja.

nekem már 8 éve van.

24/L

2011. jún. 11. 09:24
 7/17 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm,és az a titán pc kb.mennyibe kerül.először orvosi fém kell én úgy tudom.
2011. jún. 11. 09:43
 8/17 anonim ***** válasza:
nálunk az árban volt a pc, adta a szalonban a csávó, 10 nap múlva vissza kellett menni, ő meg leellenőrizte, és ha rendben volt, kicserélte kicsire. ennyi. Veszprémben amúgy. ja, és adtak érzéstelenítőt, mert 2x lefújta lidokainnal előtte.
2011. jún. 11. 10:57
 9/17 anonim ***** válasza:
A titán kb 3000ft -tól van,többet érsz vele az biztos(tapasztalat).
2011. jún. 11. 12:10
 10/17 A kérdező kommentje:
szóval akkor azt mondod hogy egyből olyat lövessek be igaz?és mit tegyek az ügyben hogy a srác nem használ érzéstelenítőt.
2011. jún. 11. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!