Lányok, köldökpiercinget szeretnék, mennyire fáj ha
érzéstelenítés nélkül szúrják át?
Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 10:18
1/8 anonim válasza:
Nem nagyon. Egy pillanatig fáj. Amúgy Magyarországon köldökpiercinghez nem létezik érzéstelenítés. A Lidocain spré csak nyálkahártyán hat, tehát száj, nyelv, ilyesmi. Injekciót pedig hivatalosan nem adhatnak magyar body piercerek. De nem fáj nagyon, nekem kétszer is szúrták, és ki lehet bírni, nekem a nyelvem sokkal jobban fájt, pedig oda kaptam Lidocaint is, elég sokat. De van akinek az se fáj. A köldököt alig érezni, illetve egy pillanatra kicsit fáj, de utána semmi.
Tikki
2009. jan. 9. 11:01
2/8 anonim válasza:
nem tudom, hogy engedélyezett e itthon érzéselenítő inyekciót adni köldök pc-nél, de nekem adtak. Sőt ismerősi körben eddig aki kért, annak mind adtak. nekem jobban fájt maga az érzéstelenítés,mint amikor berakták az ékszert :)
2009. jan. 9. 12:01
3/8 anonim válasza:
Nekem valami jég sprével érzéstelenítették, nem is fájt, csak utánna...
2009. jan. 9. 12:20
4/8 anonim válasza:
Fagyasztó sprayvel érzéstelenítik általában, de MINIMUM le kéne jegelni. A rendes piercinges szalonokban érzéstelenítenek valamilyen formában, érzed majd, ahogy átmegy a tű, de nem lesz vészes.
Egy piercinges
2009. jan. 9. 12:24
5/8 anonim válasza:
Elvileg nem kéne fájnia, de nekem olyan béna nő csinálta, hogy majdnem elájultam (forgatta bennem a tűt...) Ráadásul 9 hónap után sem volt teljesen begyógyulva... Szóval alaposan válaszd meg, hogy ki csinálja, kérdezz körbe sok embert, nehogy úgy járj, mint én!
2009. jan. 10. 14:40
6/8 anonim válasza:
Én Lidocain injekciót kaptam hamar el is érzéstelenedett, nem fájt a szúrás, csak aztán bementem a gyógyszertárba betadynt venni és éreztem h megy ki az érzéstelenítő és elájultam. Lidocain érzékeny vagyok, azóta nem kérek érzéstelenítőt piercinghez és jobb is úgy.
22/L
2009. febr. 11. 22:58
7/8 anonim válasza:
Én egy nagyon jó szalonban voltam azt mondták érzéstelenítőt már nem adhat mert betiltották de jegessprayvel befújta csak az fájt egy kicsit mikor megfogta a fogóval aztán már semmit sem éreztem és nagyon szeretem(épp ma szúrták)nagyon féltem tőle de fele annyira sem fájt..sok sikert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!