Saját fül szúrása! Fertőtlenítés, érzéstelenítés,
tű fajtája?
Figyelt kérdés
Olvastam már itt is a téma után. A bal fülembe szeretnék két lyukat még. Azt írták, jéggel jól le kell hűtenem, betadinnal lefertőtleníteni utána a tűt és a fülemet is, gyorsan bele, aztán a fülbevalót. Ilyen egyszerű lenne? Ti hogy csináltátok?
2010. aug. 1. 23:41
1/9 anonim válasza:
én-hülye fejemmel- varrótűvel szenvedtem. azzal érdekes volt, mert ugye elég vékony, ezért a biztosító tűt ajánlom! előtte most le forró vízzel, és le is arcszeszeztem, majd megint lemostam. a fülemet szinte lefagyasztottam, jégkockával, lehűtött jégkockacsipesszel. aztán egy határozott mozdulattal átszúrtam. nem vészes. kibírható. csak figyelj rá, hogy jól szúrd, mert nekem pl egy hangyányit ferde lett lefelé.
2010. aug. 2. 00:26
2/9 anonim válasza:
én magamnak csináltam 6 lyukat a fülembe, ebből egyiket porcba. én azt mondom, hogy keress egy arany/ezüst/orvosifém fülbevalót, aminek hegyesebb a vége, és azzal szúrd át. előszőr tűvel csináltam énis, de sose ment bele a fülbevaló, ráadásul rossz helyre is ment a lyuk, mert nem tudtam rendesen bemérni. és igen, fagyaszd le a füled jéggel, ha már nyomkodod, vagy a körmöd beleereszted, és nem érzel semmit, csinálhatod. a fülbevalónak a szárát, és a füledet ahova szúrni akarod, betadine-nal kend le, majd ha benne van a füles, akkor lekenheted egy kicsi tetran-nal is, hogy biztos ne gyulladjon be.
2010. aug. 2. 00:46
3/9 anonim válasza:
hát szeritnem inkább meny el egy kozmetikushoz legtöbb kozmetikus megcsinája ár és 1000 ft
jó tudom minden ki adni anyi pénz ha te is megcisnálhatod..
de othon fertözés vesélyes és fére mehett.
szóval szeritnem inkább othon.
2010. aug. 2. 14:55
4/9 anonim válasza:
szóval szerintem inkább NE othon*
bocsi lemaradt a ne..
2010. aug. 2. 14:56
5/9 anonim válasza:
Hát figyelj.én 3 lukat szúrtam itthon,olyan tűvel amivel a faliújságra szokták kitűzni a dolgokat.:D nem,nem gombostű.
előtte nemfertőtlenítettem le,semmi.
az okosak azt ajánlották hogy hagyjam benne estére is.hát ne hagyd benne a fülbevalót...bevizesedik és a víz ami a lyukból jött,felpuhítja a lyuk körül a bőrt és nagyon ronda lesz.Aztán végól kivettem őket,kicsit benőttek...de ma újraszúrtam őket alkohollal fertőtlenített biztostűkkel.:Dsoksikert;D
2011. febr. 22. 15:12
6/9 anonim válasza:
ÁÁáá!!! Fantomfájásaim lettek a válaszokat olvasva.:D:S
2011. márc. 9. 17:44
7/9 A kérdező kommentje:
pedig én nagyon kacérkodok a gondolattal, hogy nekiesek. :D
2011. márc. 9. 18:04
8/9 anonim válasza:
Én is >.< MEgfogom próbálni. Ezt a kis fájdalmat csak kibírom :P
16f
2012. aug. 24. 16:09
9/9 A kérdező kommentje:
ó, nekem a kérdés kiírása óta meglettek. szóval kedves utolsó kommentelő, adj neki. csak tégy mögé almát, mert az segít
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!