Szerintetek korai lenne a szemceruza?
Figyelt kérdés
Most leszek hetedikes és majd szeretnék minimálisan sminkelni. Szerintetek sok lenne a szemceruza?2016. aug. 6. 16:00
2/9 anonim válasza:
Dehogy korai, en is hasznaltam mar ilyenkor, hasznald nyugodtan te is :)
3/9 anonim válasza:
Én most voltam hetedikes, és szerintem kicsit még sok. Minimálisan már sminkeltem én is magam, de nálam csak korrektorból és minimális szempillaspirálból állt a "sminkem". De igazából ahogy akarod. Ha valami híres neves általános iskolába jársz, akkor biztosan nem nézik jó szemmel. De ha nem tiltja a házirend, igazából te tudod. Vannak akiknek jól áll a smink már ennyi idősen is, de vannak, akiket rondít. Ha neked jól áll, akkor a felső szemhéjadon nagyon vékonyan talán még jó is. De szerintem még eléggé korai. 14/L
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2016. aug. 6. 17:13
5/9 anonim válasza:
Én is használtam hetedikes koromban. Azóta egyébként nem, mert sajnos nem áll jól, de nem korai :)
17/L
6/9 anonim válasza:
Én is hetedik körül kezdtem elöszőr szemceruzát használtam azzal húztam ki alul jó feketére a szemem, aztán jött a szempillaspirál, alapozó, korrektor, tus stb. Aztán már nemis tetszettem magamnak smink nélkül, szóval minden reggel kénytelen voltam sminkelni.(a mai napig ugye) Szóval én azt mondom inkább kicsit később kezd el, vagy csak ha mész
valahova akkor sminkeled magad!:)
7/9 anonim válasza:
Akkor nem korai ha szépen tudod használni és illik hozzád. De ilyen tinit még nem sűrűn láttam... az nem szép használat hogy húznak egy bizonytalan random vonalat valahova.
8/9 anonim válasza:
Az, hogy egy smink "sok"-e, látatlanban nehéz megmondani. Lehet 1 vagy 10 termékről szó, a lényeg a használaton múlik. Avval kapcsolatban pedig, hogy korai-e, inkább a számodra fontos személyek véleményére adj.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.😊
2016. aug. 6. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!