Ezek középkategóriás sminkcuccok? Mi a véleményetek ezekről?
Azt nem tudom, hogy pontosan mik számítanak és mik nem középkategóriásnak, DE
L'oreál: szerintem ez már nem középkategóriás (nem használok ilyen terméket)
Maybelline: középkategória és szempillaspirálból szerintem tuti 5ös nagyon jók, én leginkább ezeket próbáltam
MaxFactor: középkategória és nem nagyon használok ilyen terméket
NYX: tuti nem középkategóriás (már) és nem használom...
Bourjois: én erről semmit nem tudok, nem próbáltam semmit és nem is nagyon ismerem
Rimmel: középkategóriás megint csak szerintem és púderük jó, szempillaspirál is király :D
REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI :)
Sztem amiket soroltál azok bizony még a középkategóriás termékek.
Mindegyik márka termékei közt vannak jók és vannak kevésbé jó termékek.
De luxuskategóriájú termékek közt is találtam már kukába valót.
Igen (elvileg) azok. A L'Oréal is csak az ára nem középkategóriás. A felső kategóriás termékek pl a Mac, a Clinique, Lancome.
Véleményem, tapasztalatom szerint a L'Oréal túlárazott, a Maybelline ár/érték arányban jó, a Max factor is jó, a Bourjois spiráljai nekem nem jöttek be, Rimmelt sose használtam.
Mégegyszer leírom ez a saját véleményem. Szerintem ezek a smink dolgok mindenkinél másképp válnak be. Lehet egy spirál csodát művel valaki szempilláival, míg egy másik nőn olyan mintha semmit se csinált volna vele. De én is ezeket a termékeket vásárolom, ki kell tapasztalni hogy Neked melyik a megfelelő. Nekem pl a Maybelline spiráljai gyönyörű pillákat varázsolnak de annyira csípi a szemem egy ora múlva hogy nem használom, de ajak termékeit szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!