Melyik a legjobb kozmetikai márka? (középkategóriás termékekre gondolok, nem luxus cikkekre)
Figyelt kérdés
Véleményeket várok,kinek mi vált be, mit szeret? Ezekre a márkákra vagyok kíváncsi: Astor, Loreal,Max Factor,Alverde,Maybelline. (alapozó,púder,szempillaspirál,szemhéjpúder....stb.)2015. júl. 10. 22:09
2/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szamit luxuscikknek, de nekem a MAC. De ha ezek kozul kell valasztani akk a L'Oreal. :)
4/8 anonim válasza:
Középkategóriában Bourjois, Clinique inkább.
5/8 anonim válasza:
Bourjois általánosságban, főleg az alapozóik jók. catrce olcsóbb, de ott a rúzsokat szeretem. Össze lehet válogatni jókat a középkategóriás márkák közül
6/8 anonim válasza:
Ezek közül a Max Factornak a legjobb minőség.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy "legjobb". Mindegyik márkának megvannak az erősségei és a gyengeségei. Szerintem jók a Maybelline és Loreal spirálok, szeretem a Max factoros alapozóm és a Rimmel púderem, de mindegyik márkának van kevésbé jól sikerült terméke is.
8/8 anonim válasza:
Drogériás sminkmárkákból a Catrice és a Nyx vált be, az előbbinek a rúzsai/ajakápolói tetszenek, utóbbinak pedig a korrektora.
Ha olyat is lehet írni, amit rendelni kell, akkor Sleek (szemhéjpúder paletták, pirosítók, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!