Ezek közül melyik számít alsó kategóriás, középkategóriás, felső kategóriás sminkterméknek? MAC, ArtDeco, Clinique, Bourjois, Estée Lauder, Lancome, L'oreál, Maybelline, Essance, Rimmel, Catrice, Avon, Oriflame?
Hát ahogy én tudom az alsó: essence, avon, oriflame, talán még a catrice is bár az szerintem innen a legjobb
Közép: Rimmel Maybellin Loreal Bourjois
Felső: E.L Mac Clinique
A többit sajnos nem ismerem...
Szerintem a Lancome egyedül a felső.
Közép: MAC, Clinique, Estee Lauder, talán Art Deco, esetleg L'Oreal.
A többi alsó.
Alsó/drogériás: Essence, Catrice, Rimmel, Avon, Oriflame, Maybelline, Bourjois, L'Oréál (bár lehet, hogy utóbbi kettőt inkább a középbe tenném)
Közép: Artdeco, Mac, Clinique
Felső: Lancome, Estée Lauder
Nem nagyon van ilyen besorolás, attól függ, ki mihez szokott, de szerintem:
Alsó (drogériás, én pl. általában ilyet használok): Catrice, Rimmel, Essence, Maybelline, L'Oreal
Közép (ebből is sok kapható pl. Müllerben): ArtDeco, Bourjois, Avon, Oriflame
Felső: Estée Lauder, MAC, Lancome
Hozzátenném, hogy a felső kategóriából sosem fogadnék el semmit, a Lancome-ról nem tudom, de a másik két márka állatokon tesztel, ami nálam kizáró ok. Az elsóbbak közül is akad persze. És attól, hogy drága, nem biztos, hogy jó is. Amik nekem megérnék az árukat, ha erre lenne keretem az pl Kat von D márkája vagy Lush termékek.
Az Avon alsókategóriás.
A Lush is csak középkategóriás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!