Az Essence vagy a Maybelline jobb? Tapasztalat? Velemeny?
Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 11:31
1/5 anonim válasza:
Maybelline alapozói, spiráljai szerintem verhetetlenek. Viszont az Essence-nek a lakkjai nagyon jók.
2/5 anonim válasza:
Alapozó M, amúgy meg kb teljesen mindegy.
3/5 anonim válasza:
Mindegyik a drugstore kategóriába tartozik :)
Azt mondanám hogy Maybelline ha sminkről van szó, köröm cuccban Essence
De nem csak ez a 2 lehetőséged van =D mit szeretnél vásárolni?
4/5 anonim válasza:
Attól függ, mire van szükséged. Maybelline-től eddig csak szempillaspirálom és szemhéjtusom volt (zselés tégelyes), szempillaspirálban egyértelműen verhetetlen a márka, és a szemhéjtus is hozta az elvárt minőséget. Az essence-et viszont annyira nem szeretem, a szájceruzáik és a körömlakkjaik jók, viszont az alapozójuk, pirosítójuk, szemceruzájuk meglehetősen rossz minőségű. A rúzsaik "elmegy" kategóriásak, nem valami tartósak, viszont szépek a színeik és jól pigmentáltak, szóval 800 Ft-ért elfogadható még ez a minőség.
5/5 Sunshinedoll válasza:
Attól függ, milyen terméket keresel. Van, ami az egyiknél, van, amelyik a másiknál jobb minőségű. Az essence szájceruzáit pl tökre szeretem, meg a szemöldökformázója is jó, a Maybelline-nek jók a szempillaspirlájai meg a matt rúzsai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!