Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért gondolják azt sokan,...

Miért gondolják azt sokan, hogy pl az essence, avon, nyc középkategóriás sminkmárkák?

Figyelt kérdés
Már sokadjára találkozom azzal, hogy a drogériás, alsó kategóriás sminkmárkákat középkategóriásnak hiszik, és pl a mac-et vagy a body shopot felsőnek. Miért lehet ez? És akkor számukra mi az alsó kategóriás smink?
2013. febr. 8. 12:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Talán mert vannak ezeknél olcsóbb, rosszabb minőségű sminktermékek is... és ezek az Essence, stb még olyanok hogy árban megfizethető bárkinek, és a minősége közepes.
2013. febr. 8. 12:54
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
ez most komoly? :D A Maybelline meg a Loreál a középkategóriás, nem az általad felsoroltak...
2013. febr. 8. 13:00
 3/17 anonim ***** válasza:
1%

Amiért sokan azt hiszik, hogy 100 ezres jövedelemmel már a középosztályba tartozol.

Egyébként nem is értem, azt sem aki ezeket megveszi, nekem a maybelline a leggagyibb, amit hajlandó vagyok magamra kenni, ha épp nem telik rá, akkor inkább nem sminkelek..

2013. febr. 8. 13:07
 4/17 anonim ***** válasza:
97%

Alsó kategóriás a 100as boltban egyéb helyen kapható dolgok (szempillaspirál 300, rúzs 150 stb).

Az avonnak jó a minősége,nem is olcsó,szerintem is középkategória.

2013. febr. 8. 13:07
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

"Amiért sokan azt hiszik, hogy 100 ezres jövedelemmel már a középosztályba tartozol. "

Ma már nincs középosztály igazán.

Vannak jól keresők (kb 300nettó felett),átlagkeresők (100-150ezer), és rosszul keresők (100 alatt)

2013. febr. 8. 13:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Az avon, maybelline szerintem nem középkategória. A Loreal határeset. Egyébként én simán megveszek és használok drogériás márkákat, mint pl az essence vagy a catrice, de butaság lenne azt hinni, hogy ezek középkategóriásak. Szóval nem lenézésből kérdezem, vagy azért, mert nekem több chanel rúzs is lapul a fiókomban és ettől jobb ember vagyok, csak szomorúnak találom, hogy van, akinek már a catrice a max 2000 Ft-os áraival is középkategória. :(
2013. febr. 8. 13:18
 7/17 anonim ***** válasza:
67%
Az alverde-nek azért vannak jó cuccai és mivel ekcémára vagyok hajlamos, ezért gyakran használom a termékeiket. Nem mellesleg nekem pl. MAC alapozó vágta tönkre a bőrömet anno.
2013. febr. 8. 13:19
 8/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk én eléggé előítéletes vagyok az avon és oriflame termékekkel szemben.
2013. febr. 8. 13:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak akik csak a drogériás márkákat ismerik a Maybelline,Loreal,Rimmel stb felső kategóriának számít,

az essence,catrice stb pedig középnek...

Nálunk például csak a Douglasben lehet más márkákat kapni és abból is csak egy van a városban. Akit nem érdekel a téma vagy nem foglalkozik vele az nem tudja,hogy milyen márkák vannak még és milyen árban...

2013. febr. 8. 13:35
 10/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán mi alapján kategorizálunk? Ár alapján semmi értelme, mert a drága divatmárkák minősége felér egy rakás kutyakakival. Ha ingyen adnák sem kéne. Aztán valóban ott vannak az Alverde féle olcsó, de jó minőségű, szép összetételű termékek, nekem az például milliószor többet ér mint mondjuk a drága Dior.

Persze azzal egyetértek hogy mondjuk az Avon, Nyc semmiképp nem középkategóriás.

2013. febr. 8. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!