Miért gondolják azt sokan, hogy pl az essence, avon, nyc középkategóriás sminkmárkák?
Amiért sokan azt hiszik, hogy 100 ezres jövedelemmel már a középosztályba tartozol.
Egyébként nem is értem, azt sem aki ezeket megveszi, nekem a maybelline a leggagyibb, amit hajlandó vagyok magamra kenni, ha épp nem telik rá, akkor inkább nem sminkelek..
Alsó kategóriás a 100as boltban egyéb helyen kapható dolgok (szempillaspirál 300, rúzs 150 stb).
Az avonnak jó a minősége,nem is olcsó,szerintem is középkategória.
"Amiért sokan azt hiszik, hogy 100 ezres jövedelemmel már a középosztályba tartozol. "
Ma már nincs középosztály igazán.
Vannak jól keresők (kb 300nettó felett),átlagkeresők (100-150ezer), és rosszul keresők (100 alatt)
Azoknak akik csak a drogériás márkákat ismerik a Maybelline,Loreal,Rimmel stb felső kategóriának számít,
az essence,catrice stb pedig középnek...
Nálunk például csak a Douglasben lehet más márkákat kapni és abból is csak egy van a városban. Akit nem érdekel a téma vagy nem foglalkozik vele az nem tudja,hogy milyen márkák vannak még és milyen árban...
Egyáltalán mi alapján kategorizálunk? Ár alapján semmi értelme, mert a drága divatmárkák minősége felér egy rakás kutyakakival. Ha ingyen adnák sem kéne. Aztán valóban ott vannak az Alverde féle olcsó, de jó minőségű, szép összetételű termékek, nekem az például milliószor többet ér mint mondjuk a drága Dior.
Persze azzal egyetértek hogy mondjuk az Avon, Nyc semmiképp nem középkategóriás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!