Miért mondják azt sokan, hogy a vörös rúzs k*rvás?
Mert irigykednek.
A vörös vadító szín :)
Nem is halottam erről. Szerintem is elegáns:
23f
A vörös/piros szín a szexualitást erősíti fel, ezért lehet ez a sztereotípia, gondolj csak akár Marilyn Monroe-ra. Azért is gondolják, mert figyelemfelhívó, és aki így sminkeli az ajkait, az nem rejti véka alá a nőiességét, és nem zavarja, ha észreveszik a férfiak.
Használd nyugodtan, hisz ebből kiderül, hogy van önbizalmad, és ez nagy előny! :)
Persze, a tűsarok, neccharisnya, harisnyakötő, miniruha - mélyen dekoltálva, vörös rúzs, erős szemfestés, nagy műszempillák... a hálószobába valók! (de oda nagyon!!) :)
Jómagam az üzleti életben dolgozom, és nem tagadom, hogy sokszor bevetem a vörös rúzs praktikát! Olyan uncsi a fekete, vagy natúr színű nadrágkosztüm... ;)
A tuzpiros ajkak szexualisan izgatoak.
Megpedig azert,mert mikor egy ember fel van izgulva,akkor pirosabbak az ajkai.
Ezert osztonosen vonzodnak a ferfiak a tuzpirosra feztett ajku nokhoz.
Azt meg,hogy k.rvas csak olyan frigid fapinak mondjak,akik nem valakire,akiknek nincs szexualis kisugarzasuk,nem rendelkeznek normalis verboseggel,es keptelenek felizgatni a ferfiakat.ezert irigysegbol megbelyegzik azokat,akik fel tudjak hivni magukra a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!