Sokan hasznalnak muszempillat? Ti hasznaltok? Es ha igen, most hany eves vagy? Es mikor kezdted?
Nem hiszem hogy sokan használnak, mert elég ronda általában. Legalábbis én így látom. És a saját pillákat teszi tönkre.
Én nem használok, van nekem sajátom, semmi szükség műszempillára.
26L
Utolsó! Még jó, hogy nem vagy előítéletes.
Kedves Kérdező!
Műszempillából sok fajta létezik. Dióhéjban: Soros, én ezt csak alkalmakra bulikra szoktam feltenni magamnak. Fontos a jó minőségű ragasztó, hogy könnyen eltávolítható legyen, és ne tépd ki vele a saját pilláid. Aztán van tincses, amit általában kozmetikus tesz fel, hasonlóan látványos, mint a soros, de ezeket is inkább csak alkalmakra szokták kérni a nők. A harmadik fajta a 3D szálas műszempilla, amikor egy szál szempillához egy szál műszempillát ragasztanak, tartós ragasztóval. Ez teljesen természetes hatású, abszolút olyan, mintha a saját szempillád lenne hosszú és dús. Hétköznapi tartós viselet.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!