Miért gondolják azt sokan, hogy pl az essence, avon, nyc középkategóriás sminkmárkák?
Én személy szerint nem tudom, hogy mi számít alsó és középkategóriának. Nekem a legalja a százforintosban meg kínaiban kapható cuccok, ilyet sosem kennék magamra, meg a fodrászkellékes Kallos, stb. is ide tartozik. Aztán van a drogériás alsó kategória, ide én a Miss Sportyt, S-he-t, Lovely-t, NYC-t, Rimmelt, Essence-et, Catrice-t sorolom, meg nagyjából az Avon is ezen a szinten van. A Maybelline és a Manhattan az a drogériás alsó és középkategória között van valahol. Aztán a közepesek nekem a Max Factor, Astor és a L'Oreal. A közepes felett, a felső kategóriás határán van a MAC, és utána a high end cuccok, Chanel, Dior, Armani, stb. Én így osztanám be.
Azt hozzátenném, hogy az alsó kategóriában is vannak nagyon jó termékek, csak meg kell őket találni.
szerintem meg hülyeség így kategorizálni
ár-érték arányban szerintem az essence is meg az avon is jók,mert olcsók,de a minőségük közepes.
a chanel körömlakk meg semmivel nem volt tartósabb nekem,mint a catrice, úgyhogy ár-érték arányban a chanel egy kaki.
Sztem több oka lehet, bár mindnek hasonló oka van... önmaguk nyugtatása :).
-amióta vannak az eurós boltos sminkek (Lora, Magic Visage, Aden, Miss Rose stb.), azóta mégsem az alsóbb kategóriás drogériás márkák a legolcsóbbak
-a saját büdzséjükhöz viszonyítva beszélnek a dolgokról... és ha már vmire többet költenek, mondjuk kiadnak az eurós boltos 300 Ft-ok helyett 1000 Ft-ot egy szempillaspirálra, akkor hú, de sokkal többet költöttek, ezért már középkategóriás...
Aki picit is tud a sminkekről, az NEM fogja középkategóriásnak hívni az Essence-t, és felsőnek a Body Shopot. A MAC-et még úgy-ahogy megértem a magyar átlagkeresethez képest, de az sem felső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!