Az nem igazságtalan, hogy a lányok eltüntethetik nyugodtan a bőrhibáikat, míg mi, srácok nem tehetjük?
Figyelt kérdés
csak felmerült bennem, hogy egy pattis csaj eltudja tüntetni tökéletesen, míg egy srác szégyenkezhet miatta, mert a lányoknak tökéletes arcú kell :D hülye kérdés, de gondolom felteszem :D2016. júl. 30. 00:04
11/12 anonim válasza:
Lehet hogy ilyen elmaradott falukban ez gáz. De pl én egy komolyabb magánsuliba jártam, az volt a gáz ha valaki nem használt sminket és ronda bőrrel jelent meg... a fiúknál ugyanúgy. Semmi b-zis nincs a sminken, alap dolog ha igényes valaki és jól akar kinézni. Ha meg normálisan használ valaki korrektort akkor az fed, és nem látható egyáltalán. Pont ez a korrektor lényege is.
12/12 anonim válasza:
Viszont ha egy csaj megy ki az utcára pattanásos arccal akkor mindenki izél hogy miért nem takarja el de ha egy srác teszi akkor "áh, csak serdülő, hormonok, majd elmúlik".
Barátom arca tele van pattanás hegekkel, miteszerekkel, senki soha nem szólt, nekem félévente kijön egy pattanásom és rögtön "úúúúúúú mivanazarcodonmiazottazottegypattanás?"
Na meg persze a korrektor magában nem takarja, kell rá alapozó, meg púder de akkor már az egészet ki kell mert pár tökéletes matt folt hülyén néz ki.
Mondjuk emlékszem mikor exem elrángatott korrektort venni a szem alatti karikáira, mert szerinte az "nem trendi". Az az egy óra nagy kihívás volt hogy ne röhögjek legalább kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!