Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Abban kérnék segítséget hol...

Abban kérnék segítséget hol lehet kapni puzle medált pároknak? Internetes biztos linkekre lenne szükségem, hivatalos veboldara. Ahol nyugodtan lehet, meg bízhatóan vásárolni.

Figyelt kérdés
Lehetőleg ezüstre lenne szükség 925 fajtára. Tehát tiszta ezüstre. :) Lehetőleg magyar nyelvű legyen az oldal. :) Köszönöm előre is kedves válaszaitokat. Ha üzletet tudtok valahol (Szolnok, Jászberény környékén az is jó lenne)
2015. nov. 6. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:

sajnos csak nemesacélt találtam. Egyébként nagyon szeretem ezt az oldalt, olcsó és szerintem nagyon jó cuccaik vannak,gyűrűket rendeltem tőlük és imádom mindet.

[link]

2015. nov. 6. 18:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, találtam mégegyet [link]
2015. nov. 6. 18:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2015. nov. 7. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!