Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol vegyem meg a sminkcuccaima...

Hol vegyem meg a sminkcuccaimat, ahol nyugodtan kipróbálhatom őket?

Figyelt kérdés
A DM-ben folyton a sarkamban lohol az egyik biztonsági őr, nézi minden mozdulatomat, és így akaratlanul is igyekszem rövidre zárni a "látogatást", nem állok neki próbálgatni.
2010. nov. 21. 19:19
1 2
 1/15 Marcsi1998 válasza:
100%
sztem a rossmann
2010. nov. 21. 19:23
 2/15 anonim ***** válasza:

Fúú de utálom én is amikor a boltban tulbuzgóak az örök.Szerencsére tesom dm-ben dolgozik és ottlehetek "reggeltöl estig" akár:)És a biztonsági őr iszonya rendes,szokszor jobban tudja a dolgokat mint más aki ott melozik.Szerintem van olyan bolt ahol nem loholnak a nyakadba.Mondjuk olyan is va ahol az elado kibirhatatlan és azért nem tudsz normlisan körülnézni mert tukmál.Mondjuk ha valaki nagyon pofátlanul tapadna én tuti szolnék h az örre szoljanak rá(mert hiába ez a munkálya ne hozza kkelemetlen ehlyzetbe az emebrt és azért egy betétet is nehogymár ugy várálj meg h követ.

Volt nálunk egy biztosnági ör aki a spárba mindig tukmálta a cuccokat,na gondolom volt mrá panasz rá mert leszokott rola sőőt már ott se dolgozik.Azért mert figyel és végzi a munkáját még nem kell loholni mindenki után.

Szerintem találsz majd olyan boltot ahol nem ilyen az őr.

2010. nov. 21. 19:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Én is megyek a DM-be és már én érzem magam kínosan mert folyton figyel az őr... még parfümöket szagolgatni is kínos volt... végig akartam szagolni szinte mind, de ő ott volt a nyomomba... MINDEN DM-BEN EZ VAN?:DDDD ez valami előírás?:|
2010. nov. 21. 20:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Tök ugyanez volt velem szombaton,qurva gyanús lehettem hogy egy drágább parfümöt a csuklómra fújtam,és megáll a hátam mögött NÉZ,kisterpeszben,keresztbetett karral.Basszus így veszek náluk bármit.
2010. nov. 21. 21:02
 5/15 anonim ***** válasza:
jaj a dm-es öröktöl engem is megut a guta, a multkor véletlenul marhanagy tampont vettem zavaromban, mert mikor ki akartam választani odaállt mogém, és persze hogy nem kezdek el a tamponhalomban turni mikor ott egy férfi, aztán itthon minden tamponcserénél szidtam azt a nagy tönköt. azannyát!:D
2010. nov. 21. 21:18
 6/15 anonim ***** válasza:
Basszus! Nálunk a Rossmannban és a DM-ben is ilyenek. Így jártam! :D
2010. nov. 21. 21:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Én múltkor találkoztam NŐ biztiőrrel...csodák csodája: NEM LOHOLT UTÁNAM...gonodlom megértette, hogy attól, mert mindent megnézek, még nem lopok...kellemes 20 perces nézelődést töltöttem el a Rossmannban, és vásároltam is:)
2010. nov. 21. 22:21
 8/15 A kérdező kommentje:
utolsó: ez nem Bp-n volt véletlenül? mert akkor megnézném :D
2010. nov. 21. 22:25
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem, vácon volt...de ha pesten is találkozok női biztiőrrel, szólok:)
2010. nov. 22. 01:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is utálom az ilyen túl buzgó őröket. Nálunk Pécsett, az Árkádos Rossmann-ban van egy 30 körüli srác, és folyamatosan megy az ember után, és belenéz majdnem mindenkinek a kosarába. Már utálok oda bemenni. Néha ott tartottam, hogy szólok az egyik eladónak, hogy állítsák már le egy kicsit.
2010. nov. 22. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!