Az lenne a kérdéseem, hogy megvagytok-e elégedve az Essence termékekkel?
Amiket én szeretnék kipróbálni a következők:
-quattro eyeshadow (06 soo cool) (szemhéjfesték)
-multi action false lashes mascara (szempillaspirál)
-volume & gloss lip maximizer (02 sweet bubblegum) szájfény
-colour & go nail polish (colour & go nail polish 27 no more drama) körömlakk
-soft touch mousse make-up (alapozó)
-bronzing compact powder (bronzosító)
-2 in 1 kajal pencil (06 flirty & hip) (szemceruza)
Árukhoz képest jók? Tudtommal ugyanis eléggé olcsók... Edig nem nagyon akartam használni őket, mondván ha valami ilyen olcsó biztosan kispórolják belőle az anyagot, de elbizonytalanodtam :) Szóval: szerintetek?
A válaszokat nagyon köszönöm!
-soft touch mousse make-up (alapozó)
imádoom!!!
láttam írtátok a MAC-et,a Lancome-t és a Lorealt. Hát igen én is szeretem néhány terméküket, de nekem annyira nem jön be mindegyik... Meg ami azt illet eléggé drágák is az én pénztárcámhoz :) Persze megtudom venni, nem gond, csak hát én inkább másra "sporolok" (pl.:laptop, motor)
15/L
eléggé meg vagyok elégedve az essence termékekkel, ezek közül amiket írtál: a körömlakkból van pár db-om, na azok nagyon jók! jó állaguk van, könnyű felvinni és jó pár napig fenn is maradnak.ezt a 2 in 1 szemcerkát nem ismerem, de eddig ahány essence cerkát próbáltam mind jók voltak! szerintem egy szemhéjtusba is beruházhatsz, mert azok is tutik! én is oda vagyok a MACért, de a szemtusuk borzasztó! alig marad fenn 1 órát, utána nem elkenődik hanem csak simán eltűnik :o ezzel szemben az essence-t lemosni alig bírtam! az egyik 400 ugyebár, a másik meg 4000, szóóóóval... el lehet gondolkodni.
egyetlen dolog amit nagyon nem ajánlok essence-ből az a szemhéjpúder. gyönyörű színük van, de sajna begyűlik az egész a kis redőkbe.
a bronzosító nem rossz, csak megfelelő ecsettel kell felkenni :)
mindenkinek nagyon köszi a válaszokat!
Nyomtam is mindenkinek egy plúszt! :) :D
az essence szemhéjtus szerintem nagyon sz*r.. nekem 3-4 óra alatt az egész rajt volt az arcomon ilyen kis darabkákba.. pedig nem kentem el meg semmi.. és teljesen felpislogtam:S nagyon csunya volt szerintem.
Szval szemhéjtusba csakis Astor (Y) az a legjobb:)
Hát igen... Itt is előjött az ízlések és pofonok esete.
=) Ilyenkor örülök, hogy online nem lehet pofozkodni =) A válaszokat ismét köszi mindenkinek.
Azért szerintem többen szavaztak az Essence mellet, mint ellene. Ígyhát megvettem a fent említett termékeket, és nekem nagyon beváltak. Nővérem barátnője se szereti nagyon az Essencét, ő is inkább márka párti. Amint megtudta, hogy én ilyan "sz@r" termékeket használok elcipelt magához, hogy demonstrálja: a márkás cuccokat nem váletlenül istenítik. Nos igen... Tényleg nagyon szuperek voltak. Tényleg eléggé nagy a különbség a kettő között. Aztán kiderült, hogy csak az alapozo 15.000 Ft. És én ezt nem engedhetem meg magamnak. Úgyhogy szerintem ahoz az alacsony árhoz képest amibe kerülnek kurv@ jók! Gondoljatok bele: ha egy Loreal-los szemcerkával tudok húzni (hasamraütök) 50 vonalat, egy essecésel is kb. enyit. Esetleg többször átt kel húznom ugyan azt a vonalat(kb 2-3 szor). Na igen de egy loreal-os szemcerke nem 2-szer 3-szor anyiba kerül! Szóval nekem így jobban megéri. Aki pedig a márkára esküszik nem vitatkozom! 100%-ig igaza van! És örülök, hogy Ő megengedheti magának. Én (mint már említettem) más dolgokra gyüjtök. =) Na ennyi!
És puszi a pocitokra! =)(=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!