A magyar hírességeket milyen termékekkel sminkelik ki? mindnek olyan szép bőre van tőlük
Igaz,nem tudom,hogy a magyar sztarok milyen termekeket hasznalnak de talan tudok segiteni:)
Eloszor is a legfontosabb: jo alaposan tisztitsd meg a borod sminkeles elott (bor tipusod alapjan) ha olajos a borod akkor mattito kremet hasznalj utana, ha normal akkor hidratalot, ha pedig szaraz akkor celszeru E-vitaminosat. Ha a porusaid ki vannak tagulva probald ki ezt:
-Mac Prem+Prime
feltoli a porusaidat es remek alapot ad a sminkhez.
Miutan ezekkel meg vagy hasznalj korrektort. Ha kisse sargas szinu korrektort hasznalsz remekul eltuntheted a piros pattanasokat, szem alatti karikakat.
ajanlom ezeket a korrektorokat:
-Maybelline Cover Stick Corrector
-l'oreal infallible concealer
Most jon az alapozo:
Itt is a legfontosabb a bor tipusod. Nekem problemas borom volt es rengeteg alapozot ki kellett probalnom igy csak a legjobbakat tudom ajanlani:
Ha zsiros a borod ,pattanasaid is vannak es jo fedest szeretnel:
-Clinique Continuous Coverage Foundation
-Loreal Infallible Foundation
-vichy foundation dermablend
-MAC studio fix liquid
Ha zsiros csak a borod:
- maybelline matte mousse
-max factor lasting perfomance ( a pattanasokat is fedi )
-rimmel stay matte foundation
Ha pedig normal szep borod van akkor KERLEK ne hasznalj semmit :)
Puderek:
-Maybelline dream matte powder (ez a legjobb)
-Rimmelnek is vannak jo puderjei
Nem tudom hany eves vagy es,hogy engedheted meg magadnak a draga alapozokat de hidd el nagyon fontos,hogy jo minosegut vegyel.
Remelem tudtam segiteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!