Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Begyulladtak a fülemben a...

Begyulladtak a fülemben a lyukak. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Körülbelül január vége február eleje körül voltam kilövetni a fülemet.. A jobb fülembe mostmár három lyuk van.. Tegnap apukámmal játszottam és meghúzta a fülemet és bevérzett.. Kivettem belőle és estére sem raktam vissza. Ma pedig visszapróbáltam rakni de nem tudtam mert nagyon fáj és be van gyulladva..(bizsu fülbevaló volt benne.)Szerintetek mit csináljak? Megpróbáljam visszarakni vagy inkább várjak vele egy picit? Köszi a válaszokat előre is.:)
2010. ápr. 5. 15:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Most megpróbáltam átszúrni mégegyszer a fülem.. A legutolsó lyukat azt át tudtam de egy picikét azért fájt.. Ezért ki is vettem belőle a fülbevalót..

És a középső lyukat is megpróbáltam de csak a feléig ment be a fülbevaló. Írtóan fájt és vérzett.:( És utána meg már békénhagytam.. Szrintem valami csomó vagy nem tudom mi lehet benne..:(

2010. ápr. 6. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!