Sok lyuk van a fülemben?
Figyelt kérdés
a bal oldalon lent 3 fent 1
jobb oldalt 1-1
2011. márc. 17. 17:23
2/17 anonim válasza:
Igen, bár van, akinek mégtöbb...
3/17 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem mert szeretnék még csak anyám nem engedi
14/l
2011. márc. 17. 17:29
4/17 anonim válasza:
Szerintem elégedj meg ennyivel. Nem szép az agyonlyuggatott fül!!!
5/17 anonim válasza:
Nekem is ennyi van. Plusz az orromban és a köldökömben is van egy.
Soha senki nem szólt érte, de tényleg nem szabad túlzásba vinni. Én ennyinél leálltam, és tervezem a köldökömből is kivenni mert nem akarom, hogy szétrepedjen mikor babát várok.
21/L
6/17 just.me válasza:
Nem feltétlen csúnya az "agyonszúrkált" fül.
Én magamnak szúrtam mindet, összesen 15 van.
Jobb fülembe van 9
A bal fülembe 6 (erről sajna nincs kép.
8/17 anonim válasza:
de csúnya azon a képen. egyébként sztem elég ennyi, ez még nem sok és nekem teccik ha több van 1-1nél:) de ennél több már ne nagyon legyen max 1-2
9/17 anonim válasza:
17:55: Lehet, hogy nem feltétlenül csúnya, de a képed nagyon nem ezt bizonyítja.
10/17 just.me válasza:
Mert camos kép, homályos és nem lehet azon állítani.
De amúgy ízlések és pofonok. Ha ő többet szeretne akkor hajrá. Még mindig szebb mintha fültágítót akarna, vagy 6 ajak PC-t vagy vmi extrém dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!