Lehetséges, hogy mind a 2 fülemben 3-3 fülbevaló legyen?
Úgy szeretném, hogy mind a 3 fülbevaló egymás alatt van, kb így:
A kérdésem viszont az lenne, hogy nagyon gáz, ha mind a 2 fülemben ugyanígy 3 fülbevaló van? Vagy az már idétlenül néz ki? Ha igen, akkor melyik fülembe szúrassam?
Köszi az értelmes válaszokat!!!:)
17L
Én pont most tervezem, hogy ilyet csinálok. :D Sőőőt! Azt is tervezem, hogy kirakatom a nevem (ami 4 betűs) betűkből, szóval akkor az egyik fülemen 4 lyuknak kell, hogy legyen majd. Rem. senki nem lopja le az ötletem. XD Meg vannak szavas fülbevalóim amiből mondjuk ki lehet rakni h: love me..:D
16/L
de akkor most melyik fülembe tetessem???:)
:):D
Szia!
NEkem mind a 2 fülemben 3-3 lyuk van es mindegyikben van fülbevaló szimmetrikusan. A legalsóban egy nagy feher bogyó, a közesőben egy közees bogyó es a legfelsőben egy kisebb bogyó. Tehát lefele növekszik. Eddig senkin sem láttam ilyet, egyedi es mindenki dicseri.
Kerdesedre a válasz: egyáltalán nem gáz, ha mind a 2 füledben van 3lyuk lövetve. Jobb, mintha csak az egyikben lenne sok fülbevaló a másikban meg sok..:)
Remelem segítettem: 22/L
Szija persze, hogy segítettél.:)
Akkor kilyukasztom mind a kettőt majd, ha lesz rá elég bátorságom..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!