Begyulladtak a fülemben a lyukak. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Körülbelül január vége február eleje körül voltam kilövetni a fülemet.. A jobb fülembe mostmár három lyuk van.. Tegnap apukámmal játszottam és meghúzta a fülemet és bevérzett.. Kivettem belőle és estére sem raktam vissza. Ma pedig visszapróbáltam rakni de nem tudtam mert nagyon fáj és be van gyulladva..(bizsu fülbevaló volt benne.)Szerintetek mit csináljak? Megpróbáljam visszarakni vagy inkább várjak vele egy picit? Köszi a válaszokat előre is.:)2010. ápr. 5. 15:14
1/11 anonim válasza:
fertőtlenítsd le alkohollal,vagy ha az nincs,betadine-al, vagy arcszesszel...lényeg hogy valami alkoholossal és ne piszkáld
2/11 anonim válasza:
Igen, de én úgy tudom, hogy a betadine-t inkább hanyagold, azzal sebkörnyéket fertőtlenítenek. Egyébként a patikákban van gyógyszertári alkohol amilyet utána kellett h használj, miután kilyukasztották.
3/11 anonim válasza:
Ja elfelejtettem: tegyél bele nemesfém fülbevalókat addig amíg helyre nem jönnek.
4/11 A kérdező kommentje:
Igen. Alkoholt mondott a nő hogy azzal kenegessem.. Orvosifém fülvavalóm van csak amit még akkor raktak be amikor lőtte a nő a fülemet. Csak azt nem tudtam hogy belerakjam-e a fülbevalót vagy ne. És ha pedig nem rakok bele fülbevalót félek hogy beforr a lyuk..:(
2010. ápr. 5. 18:00
5/11 anonim válasza:
Rakd be az orvosi fém fülbevalót és alkohollal fertőtlenítsd minden fürdés, zuhanyzás, arcmosás után. Ha be is van gyulladva, tehát meg van dagadva, piros és esetleg még nedvedzik is, akkor kamillateával borogasd. Ha nem múlik el 2 héten belül, vagy belázasodsz, akkor menj el orvoshoz.
Ezek nem a saját gondolataim voltak, ezeket mondta a piercinges, amikor a piercingemet csináltattam.
6/11 anonim válasza:
Igen,igen. Ja és nekem is ha begyulladnak, pár napig hagyom őket pihenni (nem két nap ÁLTALÁBAN h beforrjon egy luk)közben alkohollal kenegetem és utána teszem bele a fülbevalót és azután is kenegetem amíg minden panasz el nem múlik.
a második és 3. voltam :D
7/11 A kérdező kommentje:
Akkor hagyom még egy pár napot.. Most is megpróbáltam belerakni de nagyon fájt és át sem tudtam szúrni a fülbavalóval.:(
2010. ápr. 5. 20:52
8/11 anonim válasza:
Az nem azért van, mert beforrt (legalábbis én sem tudom néha átszúrni) hanem mert még be van gyulladva, hagyd pihenni :) és kenegesd. (én amúgy néha nem találom a lyuk másik felét xD nem tudom máshogy elmagyarázni) nem lesz semmi baj :)
10/11 A kérdező kommentje:
Huuu. Oks.:) Nagyon köszii.:)
2010. ápr. 6. 11:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!