Tenyleg megeri MAC ruzst venni?
Szerintem nem éri meg. Jó, nyilván egy no name 300 forintos rúzshoz képest szuper, de egy normálisabb minőségű, de jóval olcsóbbhoz képest annyival nem jobb, nem ad elég extrát. Persze ha azzal akarsz villogni, hogy az egy mac vagy sehol máshol nem találsz hasonló színt (kétlem, elég hamar van dupe mindegyikből), akkor oké.
Ha már nagy költekezést csap az ember lánya, szerintem inkább az arcápolókra költsön többet, ne a sminkekre. Legalábbis ha épp véges a keret, én inkább erre hajlok. Vagy alapozóra (mondjuk ebből épp semmiképp se mac részemről :D), púderre vagy valami más sminkre.
De neked kell tudni. Ha nem okoz hiányt a büdzsében akkor vegyél egyet és kiderül, számodra mennyire éri meg. Ha a lehetőségeidhez mérten baromi drága, akkor szerintem egyelőre passzolhatod nyugodtan. :)
Szerintem sem éri meg.
Vannak nagyon jó minőségű rúzsok a drogériákban, amik ugyanolyan jók, mint a MAC, viszont ár-érték arányban kedvezőbbek.
De persze ahogy gondolod, érzed.
Véleményem szerint próbáld ki, és majd eldől, hogy mennyire nyeri el a tetszésedet. :)
Imádom, egy csomó van.
MAC előtt is hordtam rúzsokat, de nem tetszettek. Nagyon soknak ilyen nénikés színe van. Mondjuk keresel lilásat, és a legtöbb ilyen öreges, nem annyira pigmentált.
Meg nekem több ideig is fenn marad. Kajálást simán bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!