Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tenyleg megeri MAC ruzst venni?

Tenyleg megeri MAC ruzst venni?

Figyelt kérdés
Azokbol is a legolcsobbra gondoltam. Tenyleg annyival jobb a minoseguk? Irjatok tapasztalatokat is:)

2016. márc. 20. 10:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg. Jó, nyilván egy no name 300 forintos rúzshoz képest szuper, de egy normálisabb minőségű, de jóval olcsóbbhoz képest annyival nem jobb, nem ad elég extrát. Persze ha azzal akarsz villogni, hogy az egy mac vagy sehol máshol nem találsz hasonló színt (kétlem, elég hamar van dupe mindegyikből), akkor oké.

Ha már nagy költekezést csap az ember lánya, szerintem inkább az arcápolókra költsön többet, ne a sminkekre. Legalábbis ha épp véges a keret, én inkább erre hajlok. Vagy alapozóra (mondjuk ebből épp semmiképp se mac részemről :D), púderre vagy valami más sminkre.

De neked kell tudni. Ha nem okoz hiányt a büdzsében akkor vegyél egyet és kiderül, számodra mennyire éri meg. Ha a lehetőségeidhez mérten baromi drága, akkor szerintem egyelőre passzolhatod nyugodtan. :)

2016. márc. 20. 11:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem sem éri meg.

Vannak nagyon jó minőségű rúzsok a drogériákban, amik ugyanolyan jók, mint a MAC, viszont ár-érték arányban kedvezőbbek.

De persze ahogy gondolod, érzed.

Véleményem szerint próbáld ki, és majd eldől, hogy mennyire nyeri el a tetszésedet. :)

2016. márc. 20. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem jöttek be, a legtöbb nagyon szárítja az ajkam, nem bírom használni primerrel sem.
2016. márc. 20. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, egy csomó van.

MAC előtt is hordtam rúzsokat, de nem tetszettek. Nagyon soknak ilyen nénikés színe van. Mondjuk keresel lilásat, és a legtöbb ilyen öreges, nem annyira pigmentált.

Meg nekem több ideig is fenn marad. Kajálást simán bírja.

2016. márc. 20. 14:22
 5/7 Sunshinedoll ***** válasza:
A MAC rúzsokból is van több típus, van, amelyik matt sínű, van enyhén szaténfényű, meg fényes stb. ebből a szempontból tök jó, mert rengeteg szín és rengeteg változat van. Nekem van néhány MAC rúzsom, én szeretem őket, mert rajtam tartósak, főleg a matt árnyalatok, de nem állítom, hogy nincs olyan olcsóbb rúzs, ami szintén tudja azt, mint egy MAC rúzs. Szerintem a MAC rúzsok legnagyobb előnye a hatalmas színválaszték és a különböző formula.
2016. márc. 20. 14:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszat!:) Igazabol azert kezdtem el rajta gondolkozni, mert nagyon sokan dicserik az ismeroseim kozul (ne ertsetek felre nem azert szeretnek beszerezni hogy most mar jujj de meno legyek es villoghassak vele:D) hogy sokaig fent marad es enni is lehet vele, mert nekem az eddig kiprobalt ruzsokat valahogy mindig ket orankent ujra kellett csinalnom mert vagy elkenodott vagy teljesen lekopott.:( Ezert erdekelne hogy tenyleg olyan jo minosegu-e nem azert mert MAC.:D
2016. márc. 20. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát, Marilyn Mansonról sem jön le egykönnyen :D
2016. márc. 20. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!