A szempillapörditő tényleg hatásos? Megéri drogériában venni?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 09:04
1/8 anonim válasza:
Én használtam régen, de nekem nem nagyon jött be, ezért inkább tartós műszempillát csináltattam, mert sokkal szebb, és kevesebb vele a macera.
2/8 anonim válasza:
Jó kérdés... Én leginkább akkor használom, ha elfekszem a szempilláimat (túl hosszúak, és mindig hason alszom XD), arra tök jó. De mivel az enyémek alapból íveltek, ezért ha használom, akkor dúsabbnak tűnnek igaz, de rövidebbnek is, ahogy felhajlanak.
3/8 anonim válasza:
Én szeretem, nekem eléggé furák, úgy lefelé állnak és a spirálozás után méginkább. Ezért szoktam rá használni, mert látványosan megemeli és nagyobbnak tűnnek tőle a szemeim.
4/8 A kérdező kommentje:
Hm.én is kipróbálom.de hosszabitja is?
2013. febr. 22. 12:44
5/8 anonim válasza:
Nekem nem vált be. Többfélét is kipróbáltam. Nmem, nem hosszabitja a pillákat.
6/8 anonim válasza:
Rézvörös és mellemfölé nekem is !
7/8 anonim válasza:
Nekem sem vált be.. nekem úgy megtöri a szempilláimat, és igen szempilla festés ELŐTT használom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!