Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg "színesebb" szemeket...

Tényleg "színesebb" szemeket varázsol a L'oreal million volume lashes? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 08:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Te még hiszel a reklámoknak? Ugyan már! Bármelyik spirállal csodákat lehet művelni, ha jó a keféje! Én nem adnék ki egy ilyen mérgező vacakért ennyi pénzt. Bár, Te tudod...
2012. febr. 28. 01:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Sose higgy a reklámoknak. A Mizo túróruditól egy fokkal sem lettem gyerekesebb. :D Sok szempillaspirál reklámban műszempillát használnak, a képek PS-el készültek, tökéletes fényben és megvilágításban.

Szerintem nem éri meg. Az, hogy milyen eredményt kapsz a szempillaspirállal, az nagyban függ attól, hogy te hogyan fested ki. Aki ügyes, az egy 800 Ft-ossal is csomómentesen, dúsan ki tudja festeni. Én Rimmelt használok (barnát), tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Rendes spirálkeféje van, nem az a műanyag rettenet. Ha dús/hosszú pillákat akarsz, akkor kifested kevés festékkel, szempillafésű, megint kifested, megint szempillafésű és ezt addig, amíg elégedett nem vagy az eredménnyel. :D Ja és ha mondjuk szőke/vörös hajad van, vagy nagyon világos kék/kékeszöld/zöld szemed, akkor jobb a barna spirál és a barna szemceruza. :)

2012. márc. 16. 15:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! megvettem, nem lett zöldebb a szemem, de szép pillákat csinál, szóval megérte :)
2012. márc. 16. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!