Lányok! Tényleg megéri 999. -ért bikinit venni, ti hannan vesztek jó minőségű bikinit? 21/L
Figyelt kérdés
Az imént láttam a TV reklámban, hogy az említett árban kínálja a Decathlon áruház.
Vásároltatok már a Decathlon-ból cuccokat?
Várom véleményeteket!
2015. máj. 31. 14:12
1/6 anonim válasza:
Én Origami bikinit vettem kettőt, nagyon jók, csak kicsit drágábbak mint a decathlonos bikinik :D
2/6 anonim válasza:
Én vásároltam már a Decathlonban és elégedett vagyok vele. Viszont a 990Ft-os az a legegyszerűbb darab, szivacs nélküli és egyszínű, és alsót-felsőt külön kell venni, tehát a duplájára jön ki. Leginkább annak jó akinek kis melle van és tökéletes alakja.
3/6 anonim válasza:
1000 Ft-ért vagy alsó vagy felsőt kapsz. De így is 2000Ft-ra jön ki. Én tavaly vettem ilyet és bejött. A fent említett Origami bikinik más árkategória 15-20 ezer Ft.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi eddigi válaszotokat! :)
Ami a mellméretet illeti, nekem 75B.
2015. máj. 31. 15:46
5/6 anonim válasza:
Jó a Decathlonos cuccok minősége, csak nekem nem tetszenek... olyan semmilyen, egyszerű háromszög bikinik vannak 990 ft-ért. Szivacs nincs bennük. Van webshop, szóval láthatod milyenek vannak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a kielégítő válaszokat! :)
2015. máj. 31. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!