Hol tudok venni viszonylag jobb minőségű pólókat?
Bár lány vagyok, de a párom és a bátyám is többnyire a C&A-ban és a Tescoban vásárolnak.
C&A-ban jó minőségűek vannak, nem is drágán (főleg nem a női ruhákhoz képest), a F&F cuccok pedig tényleg jók, annak ellenére, hogy Tescoból vannak.
Tudom, hogy ezek nem olyan márkásak, mint a DC meg a Supra, de remélem segíthettem.
Bátyám az Adidas és Nike pólókat is szereti, azokkal érdemes szerintem próbálkozni, ha valami nevesebbet szeretnél :)
20/L
c&a-t nem ajanlom, polo es pulover is van onnan, mindketto borzalmas, soha tobbet nem veszek onnan semmit.
h&m basic STRETCH line nekem eddig bevalt (ne a sima basic kategorias polokat nezd, mert azok allitolag tenyleg szar minoseguek). de a legjobb polom a springfieldesek kozul kerulnek ki, mind szabas, mind anyaghasznalat, mind osszesitett ar-ertek arany tekinteteben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!