Az avonban mik a jó termékek?
Én szoktam rendelni az Avonból és eddig megvagyok vele elégedve.Krémei nagyon jók nem viszketek tőle stb...
Habfűrdő is kíváló,és minden más amit felsoroltál.De én megvagyok elégedve a parfümjeivel is.Egyedűl az ORIFLAME termékekkel volt bajon.Szerintem próbáld ki,mert megéri!
Szia!
Szempillaspirál (hosszabbító - Astonishing length -gyönyörűen hosszabbít, és nem kenődik el, nekem nagyon bejött, több éve csak ezt használom), arcbarnító gyöngy, a hajvégápoló, tusfürdők, szerintem a szájfényei is jók, nekem a körömlakkok nem váltak be, mert hamar lepattogtak.
Nekem a senses tusfordok tetszenek, nagyon jo illatuk van kivetel nelkul.
A color trend szemceruzajat ruhellem, bogocskak lettek a szememre tole mintha tobb arpam lenne, abbahagytam a hasznalatat de majdnem egy evbe telt mire a szemem teljesen a regi lett.
Ayayyy!:(
Azért köszönöm:)
Én nemtudom:S
Deh a lényeg h nekem hasznos wolt..
Köszönöm:)
És wan még egy avonos kérdésem..Arra is kaphatnék wálaszt?A sminkes kategóriában van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!