Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence termékek mennyire jók?

Essence termékek mennyire jók?

Figyelt kérdés

-tus

-szájfény

?

2011. szept. 29. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A szájfénye egész jó, a tust még nem próbáltam. Azt a filctoll szerűt akarom majd kipróbálni, de láttam, hogy most van zselés tusuk is +ecset. Majd még meglátom.

A szemhéjpúderei nagyon jók, tényleg egész nap fent maradnak. Az ecsetei is kifogástalanok. Próbáltam még a False lashes szempillaspirálját, de az nem annyira jött be. Nem rossz, de kicsit csomósodik és nem választja szét eléggé a pillákat. Abból maradok a MaxFactor False Lash Effect Fusionnél, de nyilván a 2 ára sincs köszönőviszonyban. Másik fajta Essence spirálokról viszont jókat hallottam.

2011. szept. 29. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Essence hab állagú alapozói egész jók....(Pure skin,perfect mousse)

Essence 3in1 korrektor tök jó elvileg,sok jót hallani.

a szájfény nekem rising star 04 xxxl shine van,az is egész jó bár hamar lejön.

compact púder mattító az is jó

füstös szemfestékük is jó(smokey eyes set)

a tús is jó bár a filces nem annyira jött be...S

2011. szept. 29. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, nekem is van mattító púderem is. Tényleg jó. Örültem, hogy találtam egyet, amiből a legvilágosabb nem 5 árnyalattal sötétebb a bőrömnél... :)
2011. szept. 29. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:

- zselés szemhéjtust a külön kapható tusecsettel szépen fel lehet vinni és tartós marad; a vízálló tus már annyira tartós, hogy komoly erőfeszítésbe kerül lemosni...

- szájfényem nincs, csak rúzsom (in the nude) felkenve elég halvány a színe és olyan mintha szájfény lenne

2011. szept. 30. 02:58
 5/5 anonim ***** válasza:

A filces tus semmit sem ér, nem lehet szépen dolgozni vele.

A rúzsok egész jók, bár az én nagy kedvencemet, a Rimmel London-t nem körözi le. Oké, nem is egy árkategória....

Nekem legjobban a szempillaspirál jött be, a Multi Action.

Jók a szemhéjpúderei is, bár abból csak egyet, a Color And Shine-t próbáltam. :)

2011. szept. 30. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!