Nekem van egy három részes korrektorom, amit nagyon szeretek.
2011. jún. 12. 20:37
3/15 anonim válasza:
ez változó. általában olcsó és jó termékeik vannak. szeretem a szemfestékeket, szájfényeket. viszont vettem már szempillaspirált ami nagyon nem jött be ill a You Rock 6-os palettájuk is nagyon gyenge. alapozóból pl a hab állagút nagyon szeretem.
2011. jún. 12. 20:39
4/15 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel, tényleg olcsók, de viszonylag jó minőségűek. Amit nagyon szeretek az az essence black mania termékek, van szemhéjtusom meg ceruzám is. Van alapozóm is tőlük, a hab állagú meg púder, azokat is nagyon szeretem. Viszont amivel nem nagyon vagyok megelégedve, az a szemhéjfesték, mivel ha szép erős színt akarok kapni, jó sokat fel kell vinni a szememre, mert elsőnek alig látszik. :S de applikátorral szerencsére megoldódik a probléma. :)
2011. jún. 12. 22:45
5/15 anonim válasza:
Szerintem ár/érték arányban nagyon jó, a legjobb ebben az árkategóriában. Tipikusan tinilányoknak valók, vidám, színes, de azért viszonylag visszafogott. A hab állagú ajándék az égiek ajándéka:) A körömlakkokat is szeretem, bár van, amelyik hamar lepattog. A rúzsok és a szájfények is hihetetlenül jók! Amivel hadilábon állok, az a szemhéjpúder, az a kicsi lapos (nem jut eszembe a neve>.<), mert nem túl jól pigmentált. A nagyobb (colour&shine) viszont nagyon jó!
2011. jún. 13. 09:34
6/15 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Fiatal lányok pénztárcájához alakították az árakat, mégis viszonylag jó minőségűek. Használtam már essence korrektort kétfélét is, most épp essence stay all day long lasting. Olyannyira jó, hogy nem is kell se alapozó, se púder. Eltünteti az apróbb hibákat (pattanások helye, szem alatti karikák, kisebb pattanás vagy mitteszer), de nem feltűnő. Volt már szemceruzám is, azt is nagyon szerettem. Kihúztam vele reggel a szemem és méd délután is a helyén volt. A széjfénnyel is nagyon meg voltam elégedve.
Szóval én korrektort, szájfényt és szemceruzát próbáltam essencetől, nekem mindegyik bejött:)
16/L
2011. jún. 13. 11:16
7/15 anonim válasza:
En koromlakkot (better than gel nails top sealer es nail art protecting base coat) probaltam toluk, annyira nem voltam elajulva, illetve van meg egy koromszinezo ceruzam, az elmegy, de teny, hogy ezert az arert egesz jo termekek
2011. jún. 14. 05:39
8/15 anonim válasza:
egy csomó Essence cuccom van.=) a körömlakkjaikat szeretem, a szemhéjpúderek szépen pigmentáltak, bár a Blossoms etc elég gyenge volt, de szemhéjalapozóval tökéletesek. a szemceruzájuk is jó, a zselés tusuk baromi tartós vízvonalon is, a kis szemhéjpúderecset meg valami isteni! szájfényből a stay with me-t használtam, az jó, tényleg tartós, de az illata nekem túl édes. legközelebb habállagú alapozót fogok venni, kell valami sötétebb nyárra, ami könnyű állagú és olcsó, most nem akarom a szokásos alapozómat megvenni sötétebb színben erre a 2-3 hónapra.
ami nagyon rossz, az a rúzs, mintha színezett ajakbalzsamot kennék a számra.
2011. jún. 14. 09:50
9/15 anonim válasza:
én eddig csak a szemceruzát, a szemhéjpúdert és a lakkot próbáltam. a lakkok silányak, a többivel nem volt gondom
2012. jún. 30. 17:03
10/15 sweetsugar válasza:
Egyik kedvenc smink márkám.Ár érték arányban szerintem a legeslegjobb ,amit csak vehetsz.Imádom a körömlakkjait,a szemceruzáit,mindent:)Egyedül a szemhéjfestékkel van egy pici bajom,hogy eleinte alig látszik,ezért többször kell felvinni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!