Essence sminkcuccok milyen minőségűek? Megéri kipróbálni? Melyik termékek jók illetve rosszak ebből a márkából?
Változó.
Van lakkjuk amit nem tudok használni, meg olyan is ami nagyon jó. - nem tudom hogy gyártják de lehet hogy ugyanannak a színnek is más a minősége ha különböző napokon készült :D
A korrektorait szeretem.
A szemceruza is okés.
Díszítőbigyók is jók.
En nagyon imadom az Essence termekeit.:)
A ruzsaibol pl a kedvencem az All About Cupcake...ezzel azt hiszem nem mondok nagy ujdonsagot...sokaknak ez a kedvenc arnyalata.
Szajfenybol a Stay With Me ami nagyon joo...nagyon pigmentalt es tartos.:)
Szemceruzait is szeretem, mert tarzos vizvonalon szerintem.
Gel allaguja is aton tutkeraj es iszonyat tartos.
Spiraljaibol az i love extreme es a maximhm definition a kedvenc..bar az az uj se rossz..az az ezustos dusitos, hosszitos.:)
Szemhejpuderjei tenyleg nen nagy durr.
A folyekony korrektora is jo...koromlakkjai is.:) es a BTGN fedolakkja is isten.
Es nagykn jo az aruk...rn asszem elmondhatom imadom ezt a markat...persze egy termeken belul van jo es kevesbe jo..pl lakkbol, vagy egy ket ruzs..., szajfeny.:)
Jah es meg annyit, hogy az ecseteibol a pirosito az nem sokat ero..:/ ha olcso akkor a catrices jobb..:)
Meg annyit, hogy a bronzositoja kozepes...nem tudom eldonteni, hogy jo-e vagy sem. Puderje a kolpakt az jo..:) pirositobol is lehet kifogni jot...de rosszat is sajna.:/
Alapozoibol kettot probaltam..egyiknek nagyon nemxjott be a szine..pedig a legvilagosabbat vettem...azt elajandekoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!