Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen minőségűek a Lora...

Milyen minőségűek a Lora sminkcuccok?

Figyelt kérdés
Nemrég láttam, hogy az Euro-s boltban lehet kapni ezt a márkát. De még soha nem próbáltam. Nem gagyik? Mi az, amit érdemes lenne kipróbálni?
2010. dec. 29. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

nekem van...

hát a pirosítót, meg a gyöngyös por alapozót meg a tust érdemes kipróbálni, meg a lakkjait körömre.

a szemcerkái gagyik nagyon

2010. dec. 29. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
érdekes :D Én pont csak a szemcerkákat próbáltam, rögtön 3at vettem, hosszú fajtából, aminek a vége hegyező barnát meg feketét és nagyon jó tartósak, többször használtam őket és egész nap kitartott, és vettem olyan rövidebb sima kupakosból egy lilásat, az is jó, az kicsit krémesebb, pont olyan mint akármelyik rimmel vagy manhattan, csak sokkal olcsóbb. És szép színekben kapható. Ha legközelebb megyek abba a boltba kipróbálok több cuccot is szerintem mert ígéretesnek tűnik minden, a rúzsoknak is tök szép színük van :D
2010. dec. 30. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Én korrektort vettem 250 ft-ért és szuper:).Van egy szempillaspirálom is,az egy kicsit ragacsos,de elmegy.
2011. jan. 2. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:

korrektor, puder, szemhéjfesték, szempillaspirál ---> ezeket próbáltam és nagyon beváltak:)jó minőségü sztem:)

22L

2011. febr. 1. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!